Следвайте ни

Две зодии се отдават на шопинг терапия

Овен

Събота няма да е почиващ ден за вас. Имате много работа у дома, която не сте успели да свършите през седмицата. Не е необходимо да приключите всичко за един ден. Забавите темпото и подредeте задачите си по важност. Включете и близките си. Отделете време за себе си.

Телец

Насладете се на почивката, която ви очаква днес. Отдайте се на спомени и помислите за всички прекрасни неща в живота ви. Прекарайте време с близките си – позитивното ви поведение ще отдели останалите от техните тревоги. Излезте на вечерна разходка, за да завършите приятния ден.

Близнаци

Денят е спокоен за вас. Ще прекарате време с близки приятели. Опитайте да не навлизате в спорове и конфликти – точно днес не е добра идея. Подходящ момент е да помислите за бъдещи планове и да ги обсъдите със семейството – те ще ви помогнат да изберете най-добратата възможност за вас.

Рак

В събота сте изпълнени с енергия. След като приключите със задълженията си за днес, не знаете къде да я насочите. Най-добре е да се обадете на прятел и да излезете на разходка. Ще прекарате приятно време заедно, водейки интересни разговори. Вечерта отделете релаксиращо време само за себе си.

Лъв

Днес няма да е толкова спокоен ден за вас. Ще получите новина, която ще ви разстрои. Обмислете информацията, преди да действате. Погледнете от друга гледна точка – така ще намерите обяснение и решение на проблема. Имате нужда от почивка, така че отделете време за себе си.

Дева

Денят е приятен за вас. Направете нещо за близките си – сгответе любимото им ястие, купете им нещо дребно – ще ги зарадвате. Приятел ще ви потърси за помощ или ще ви попита за съвет. Ако не е спешно, отложете срещата си за друг ден. Прекарайте време със семейството си – така ще релаксирате най-добре.

Везни

В събота изненадайте семейството си. Вие също имате нужда от разнообразие. Добре е да отидете на ексурзия или кратък поход в планината. Така ще имате повече време да разберете как е минала седмицата на близките ви, какво е новото при тях и дали имат някакви притеснения. 

Скорпион

Днес е важно за вас да спрете да мислите за кариерата и работата си. Погълнати сте от задълженията си, но си спомнете, че близките ви имат нужда от време с вас. Бъдете заедно с тях и се насладете на почивния ден. Вечерта обърнете внимание на половинката си.

Стрелец

Предишните дни сте били доста натоварени, затова в събота е най-добре да се концентрирате над вашите нужди и желания. Помислете за бъдещето си и подредете приоритетите си. Ако не ви се излиза, не е нужно да го правите. Поглезете се – имате нужда от почивка. Насладете се на хобито си.

Козирог

Днес трябва да завършите нещо, което отлагате от много време - само така ще получите шанса за качествена почивка. Бъдете сигурни, че в момента, в който ще приключите работата си, ще се чувствате облекчени и много по-радостни. Насладете се на прекрасна вечер с приятели.

Водолей

Събота е спокойна за вас. Ще получите изкушаващо предложение, на което не знаете как да отговорите. Напоследък не се наслаждавате на ежедневието си – прекалено еднообразно е. Приемете предложението – ще се почувствате много по-щастливи. Отделете време само за себе си.

Риби

Днес ще ви се наложи да вземете важно решение. Вероятно времето няма да ви стигне за всички задължения, които имате и ще трябва да определите приоритетите си. Посъветвайте се с близките си. Помислете за положителните и отрицателните страни на всяка възможност. Ще направите правилен избор.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?