Следвайте ни

Две зодии се отдават на шопинг терапия

viber icon

Овен

Събота няма да е почиващ ден за вас. Имате много работа у дома, която не сте успели да свършите през седмицата. Не е необходимо да приключите всичко за един ден. Забавите темпото и подредeте задачите си по важност. Включете и близките си. Отделете време за себе си.

Телец

Насладете се на почивката, която ви очаква днес. Отдайте се на спомени и помислите за всички прекрасни неща в живота ви. Прекарайте време с близките си – позитивното ви поведение ще отдели останалите от техните тревоги. Излезте на вечерна разходка, за да завършите приятния ден.

Близнаци

Денят е спокоен за вас. Ще прекарате време с близки приятели. Опитайте да не навлизате в спорове и конфликти – точно днес не е добра идея. Подходящ момент е да помислите за бъдещи планове и да ги обсъдите със семейството – те ще ви помогнат да изберете най-добратата възможност за вас.

Рак

В събота сте изпълнени с енергия. След като приключите със задълженията си за днес, не знаете къде да я насочите. Най-добре е да се обадете на прятел и да излезете на разходка. Ще прекарате приятно време заедно, водейки интересни разговори. Вечерта отделете релаксиращо време само за себе си.

Лъв

Днес няма да е толкова спокоен ден за вас. Ще получите новина, която ще ви разстрои. Обмислете информацията, преди да действате. Погледнете от друга гледна точка – така ще намерите обяснение и решение на проблема. Имате нужда от почивка, така че отделете време за себе си.

Дева

Денят е приятен за вас. Направете нещо за близките си – сгответе любимото им ястие, купете им нещо дребно – ще ги зарадвате. Приятел ще ви потърси за помощ или ще ви попита за съвет. Ако не е спешно, отложете срещата си за друг ден. Прекарайте време със семейството си – така ще релаксирате най-добре.

Везни

В събота изненадайте семейството си. Вие също имате нужда от разнообразие. Добре е да отидете на ексурзия или кратък поход в планината. Така ще имате повече време да разберете как е минала седмицата на близките ви, какво е новото при тях и дали имат някакви притеснения. 

Скорпион

Днес е важно за вас да спрете да мислите за кариерата и работата си. Погълнати сте от задълженията си, но си спомнете, че близките ви имат нужда от време с вас. Бъдете заедно с тях и се насладете на почивния ден. Вечерта обърнете внимание на половинката си.

Стрелец

Предишните дни сте били доста натоварени, затова в събота е най-добре да се концентрирате над вашите нужди и желания. Помислете за бъдещето си и подредете приоритетите си. Ако не ви се излиза, не е нужно да го правите. Поглезете се – имате нужда от почивка. Насладете се на хобито си.

Козирог

Днес трябва да завършите нещо, което отлагате от много време - само така ще получите шанса за качествена почивка. Бъдете сигурни, че в момента, в който ще приключите работата си, ще се чувствате облекчени и много по-радостни. Насладете се на прекрасна вечер с приятели.

Водолей

Събота е спокойна за вас. Ще получите изкушаващо предложение, на което не знаете как да отговорите. Напоследък не се наслаждавате на ежедневието си – прекалено еднообразно е. Приемете предложението – ще се почувствате много по-щастливи. Отделете време само за себе си.

Риби

Днес ще ви се наложи да вземете важно решение. Вероятно времето няма да ви стигне за всички задължения, които имате и ще трябва да определите приоритетите си. Посъветвайте се с близките си. Помислете за положителните и отрицателните страни на всяка възможност. Ще направите правилен избор.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?