Следвайте ни

Две зодии се къпят в пари, други обаче имат ядове

viber icon

Добро утро, денят е прекрасен, нали! А вие си знаете - сипвате кафето и отваряте нашия хороскоп.

 

ОВЕН

Успешен ден. Ще върви ви във всичко. Не са изключени интересни предложения – и в работата, и в личния живот. Вероятни са успехи и в образованието. Бързо ще запомняте това, което ще ви е нужно и ще правите правилните изводи от получената информация. Очаквайте парични приходи.

ТЕЛЕЦ

В началото на деня ще изпитвате трудности, но не се разстройвайте. Бързо ще разберете, как да се справите и даже да извлечете ползи от ситуацията. Някои от вас ще намерят нови партньори, на които ще може да се доверят напълно. Ако проявите инициативност близките също ще ви подкрепят.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта е прекрасно време за учене, събиране и анализ на информация, както и намиране на решения на по-сложни въпроси. Нищо няма да загубите и да забравите, а интуицията ще ви подсказва на кое да обърнете по-голямо внимание. Околните ви дават съвети, в които е добре да се вслушате. 

РАК

Ден, изпълнен с приятни събития. Ще се появят отлични идеи, които, с помощта на колеги, веднага ще започнете да реализирате. Вие сте искрени и доброжелателни, а на мнозина това прави добро впечатление. Не са изключени романтични изненади. Мнозина от вас ще се вдъхновят от общуването с любимия човек.

ЛЪВ

Денят ще започне нервно.  Ще сте нервни, ще се ядосвате за дреболии, ще сърдите и карате с околните. Всичко това много ще изостри атмосферата, затова ако може излезте и се разходете. Не взимайте важни решения. Следобед ще ви е доста по-лесно да се справите с многото работа.

ДЕВА

Сутринта може да се възползвате от свободното време и да решите семейни въпроси или да прегледате сметките. Очакват ви приятни новини и предложения, на които няма да може да се откажете. Късметът днес ще е на ваша страна. Ще се срещнете с хора, с които отдавна не сте били заедно.

ВЕЗНИ

Сутринта е напрегната. Възможни са малки разногласия, спорове и неочаквани новини, които ще ви озадачат. Скоро ще се окаже, че всичко това не е толкова важно. Ще се открият все повече интересни възможности. Ще получите новини, засягащи важни за вас дела.

СКОРПИОН

Началото на деня е успешно. Ще може да решите важни въпроси и ще се справите с работа, която е изостанала. Събития, нямащи пряко отношение към вас, могат да ви дадат интересни идеи. Втората половина на деня ще е наситена с много нови задачи и не винаги ще може да реагирате.

СТРЕЛЕЦ

С парични постъпления и изгодни сделки ще започне денят ви. Ако е възможно, постарайте се да не рискувате. Ако сте предпазливи сега, ще може да избегнете бъдещи проблеми. Ще се видите със стари приятели, а общуването ще ви подари много позитивни емоции.

КОЗИРОГ

Постарайте се да не се преуморявате и да избягвате стресовите ситуации. Днес е добре да се погрижите за себе си. Отделете време за любимите си занимания, общувайте с хора, които ви подкрепят и знаят как да ви зарадват. Денят обещава да зарадва и влюбените с приятни изненади.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще успеете да направите повече, отколкото сте планирали, затова не губете времето си напразно. Мнозина от вас ще намерят кратък и прост път към целта. Ще са ви нужни смелост и решителност, за да направите първите крачки. За щастие, вие имате достатъчно и от двете. Ще имате успехи и в ученето. 

РИБИ

Появяват се много нови идеи, но не винаги ги разбирате. Това ще ви смути, тъй като не  знаете дали са добри, или само изглеждат такива. Не споделяйте замислите си – чуждите съвети може да ви объркат още повече. Заемете се с обичайните дела и рутинни задачи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?