1939

Две зодии се къпят в пари, друга открива нова любов

ОВЕН

Денят ще ви зарадва с добри новини. Навреме получена информация ще ви позволи да вземете правилни решения. Може да се заемете с нови проекти, но се заредете с търпение – ще трябва да мине много време, преди да видите първите успехи. Благоприятно време е за по-големи покупки.

ТЕЛЕЦ

Днес не всичко ще върви по план, но все пак е добър ден. Очаквани парични постъпления ще ви позволят да зарадвате близките си. Пътуване на близко разстояние, ще ви даде възможност да релаксирате и да съберете мислите си. Имате шанс да възстановите връзка, която по една или друга причина е била прекъсната.

БЛИЗНАЦИ

Спокоен ден, подходящ за равносметка и правене на по-далечни планове. Случайно ще получите информация, която ще ви позволи да избегнете сериозни грешки и конфликти в бъдеще. По-дългото общуване с определен човек, ще ви сближи и може да прерастне в романтична връзка.

РАК

Ден с интересни събития, неочаквани срещи и много изненади. Повече от обичайното ще бъдете в центъра на вниманието, заради дълго чакани успехи. Не се възгордявайте. Очаквайте нови делови партньори и съмишленици, които с течение на времето ще станат ваши добри приятели.

ЛЪВ

Ден в който ще се опиате да угодите на близките си и да задоволите желанията им. Това няма да ви създаде дисконфорт, а напротив – ще ви достави удоволствие. Неочаквани гости ще объркат плановете ви, но и ще ви зарадват. Полезно запознанство ще открие пред вас нови възможности.

ДЕВА

Днес е по-добре да почивате. Ангажираността ви напоследък е доста висока и имате нужда от време да обмислите някои неща спокойно. Обърнете внимание на здравето си. Липсата на сън, не ви се отразява добре. Общуването с приятели, ще ви донесе много позитивни емоции.

ВЕЗНИ

Днес ще имате възможност да направите полезни неща, както за себе си, така и за другите. Много от тях ще ви се сторят доста по-лесни, отколкото сте очаквали. Често ще ви се наложи да рискувате, но това не трябва да ви плаши. Идеите ви са добри, а и околните ще ги подкрепят.

СКОРПИОН

Денят ще мине спокойно. Имате възможност да сложите в ред делата си и да намерите решение на въпроси, които отдавна не ви дават покой. Може да възникнат разногласия с близките ви, но ще намерите компромис. Тук ще ви помогне жизнения опит и здравия разум.

СТРЕЛЕЦ

Обърнете внимание на себе си. Неочаквани подаръци, както и парични преводи, които ще се окажат по-големи, отколкото сте предполагали, ще ви зарадват. Можете да се поглезите без притеснение, но не харчете без да сте помислили поне малко. Не е ден за спонтанни покупки.

КОЗИРОГ

Не бързайте днес. Обмисляйте всяка своя стъпка, преди да действате. Съветите, които ще получавате, не винаги ще са подходящи, така че се доверете на интуицията си. Какво и да се случи, опитайте се да запазете спокойствие или поне да не показавате, че нещо ви притеснява.

ВОДОЛЕЙ

Определно е ден за почивка. Занимавайте се с нещо приятно и отпускащо. Избягвайте решения на сериозни проблеми. Ако обсъждате с познати общи планове, постарайте се да не давате обещания и да не се обвързвате с ангажименти. Днес бъдете внимателни за ценните си вещи и документи.

РИБИ

Отличен ден за комуникации. Всичко, което ще чуете днес, скоро ще се окаже полезно. Ще имате възможност да се запознаете с хора, които в бъдеще ще ви бъдат партньори. Струва си да се видите и със стари познати – винаги има какво да обсъдите и за какво да поговорите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?