Следвайте ни

Две зодии с пълни джобове днес, други три ги дебнат капани

viber icon

Овен

Бъдете предпазливи, за да не се обвържете с човек, комуто не сте нужни самите вие, а вашите идеи или който иска да ви използва за собствените си цели. Вземете предвид съветите на членовете на вашето семейство и на приятелите ви. Вгледайте се в детайлите, защото Дяволът винаги е заровен в тях. По-добре планирайте смело бъдещето си. Денят е подходящ да начертаете нови проекти, пътувания и бизнесначинания. 

Телец

Телците са твърде консервативни понякога, но днес не трябва да сдържат своите чувства, иначе ще изглеждате равнодушни и високомерни. Със своята порядъчност и  деловитост ще предизвикате уважението на по-възрастните роднини. Тъй като боравите добре с парите, днес можете да договорите много добра финансова сделка, която да се реализира успешно през следващата година. Очакват ви приятни изненади от партньора ви. Приятели ще ви изненадат с предложение за пътуване. 

Близнаци

Днес трябва да настроите сетивата си и да обърнете внимание на тайните предупреждения и знаците, които ви изпраща съдбата. Да разчетете посланията от ярките си сънища. Иначе можете да получите удари без да знаете от кого и защо. Направете всичко възможно да сплотите своя екип, защото  наличието на приятели и съмишленици е много важно за вас. Дори когато не сте тях, вие чувствате тяхната любов и поддръжка. 

Рак

Очаква ви неочакван паричен бонус, но като цяло  денят не е благоприятен за срещи, сделки и  нови договорни отношения. За тези, които са обвързани, ги очаква безоблачна и романтична вечер.  Светските контакти ще ви носят популярност и приятно ще гъделичкат самочувствието ви. Явно е, че ви предстоят интересни срещи с интересни хора.

Лъв

Както обикновено около вас е пълно с поклонници, което води до подобряване на настроението и жизнения ви тонус, което ще ви направи още по-неотразими. Днес не обръщайте внимание хора, които драматизират, оставете ги да справят без вас, защото сами са се поставили в тази ситуация. Отдайте се на себе си и любимите си занимания и не изпускайте нито една възможност да бъдете с интересни и оптимистично настроени хора. 

Дева

Обичате да стоварвате всичко на своите плещи и после се нервирате, че имате само проблеми. Затова звездите ви препоръчват днес да не се захващате с няколко неща едновременно. Отпуснете се най-накрая, защото годината свърши и идват по-добри дни.  Материалното ви положение като цяло трябва да бъде стабилно, затова може да се отпуснете и да похарчите малко пари за себе си. Обърнете внимание на близките си. 

Везни

Не бъдете инатливи днес, проявете вроденото  си великодушие и дипломатичност. Бъдете готови да реагирате бързо на събитията от деня. Не се смущавайте, ако срещнете някакви разногласия в беседа с приятелите си. Като резултат, това съдейства за разширяването на вашия мироглед. Планирайте с размах и бъдете готови да получите приятни изненади. 

Скорпион

Време е да помислите за нов план, който да направи живота ви по-лесен. Разгледайте хладнокръвно всички ситуации и се подгответе за промени. Не допускайте точно днес да се скарате с близките си. Работата ще ви спори, но има и други важни неща в живота, които могат да ви донесат  може удовлетворение и радост. 

Стрелец

Отношенията с близкия човек днес са превъзходни и романтични. Съберете семейния съвет и обсъдете къде и как да организирате новогодишния празник. Денят е подходящ за смели решения, които да доведат до изгодни делови операции. Имате възможност са осъществите и поредица от срещи, които да доведат до благоразположението на важен за вас  човек.

Козирог

При много Козирози днес ще се появяват планове за нов дом. Връзката ви става сериозна и затова не се страхувайте да попаднете във властта на това силно чувство за уют и хармония. което може да ви съпровожда дълго.  Деловите хора под този знак ще осъществят твърде успешно своите планове, затова не се опасявайте да приемете предложения от търговски характер. Това ви носи успех не само през декември, но и съдейства за успешната ви дейност през цялата следваща година.

 Водолей

Има известна напрегнатост в любовните ви отношения, но тя е лесно преодолима, ако не концентрирате само върху проблемите от миналото и ако мислите повече за прекрасното бъдеще. Избягвайте провокациите и необяснимите постъпки. Постарайте се да сдържате стремежа си да поучавате и да доминирате в приятелските или семейните дела.

 Риби

Рибите имат желание днес да се обградят  само с надеждни и любящи хора. Разрешите важните проблеми сутринта, а след това отдайте цялото си внимание на принадлежи на собствения дом и семейство. Преумората ви е голяма и затова се опитайте да почивате активно. Въздържайте се от подписването на каквито и да са важни документи.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?