Следвайте ни

Две зодии прибират дългочакани пари

viber icon

Овен

Петък се очертава интересен ден за вас. Случайно ще срещнете някой, който не сте виждали отдавна. Ще говорите дълго и по различни теми. Ще осъзнаете, че сега ви свързват много повече неща, отколкото преди. Отделете време за анализ на финансите си. 

Телец

Денят е натоварен за вас. Много хора ще ви търсят, молейки за помощ или подкрепа.  Едва ли ще имате време да обърнете внимание на всеки един, затова помагайте на тези, на които прецените, че наистина имат нужда и си струва. Обърнете внимание на здравето си.

Близнаци

Днес е добър ден да си намерите ново занимание. Ще завършите задачите си рано, при което ще ви доскучее. Чувствате се креативни – излейте тази изобретателност на ново за вас място. Опитвайте различни неща, докато не намерите някое, на което наистина ще се наслаждавате.

Рак

В петък няма да сте в добро настроение. Имате финансови проблеми, които сериозно ви притесняват. Поканете приятел на среща и споделете с него тревогите си. Той ще ви даде добри съвети и насоки. С негова помощ настроението ви значително ще се подобри.

Лъв

Освен работните задължения, днес ще имате и много лични, свързани с дома. Помолете някой от семейството да ви помогне със задачите, с които не ви се занимава. По този начин ще свършите по-голяма част от работата си в приятна компания. Починете си добре.  

Дева

Днес сте решили да отделите време за всичко, което сте пренебрегвали през изминалите дни. Ще се наслаждавате дълга разходка. Ще излезете навън с приятели. Очакват ви интересни дискусии и ново, вълнуващо запознанство, което бързо ще прерастне в приятелство.

Везни

Очаква ви един обикновен и спокоен ден. Ще вършите задълженията си с удоволствие. Време е да обърнете повече внимание на себе си. Захванали сте с много неща, а може би не всички си струват усилията. Ще бъдете приятно изненадани от приятел, който ще ви се обади и ще поиска да се срещне с вас. 

Скорпион

В петък не сте в настроение да говорите с много хора, а телефонът ви постоянно звъни. Най-добре е да не отговаряте на всички обаждания. Чувствате се уморени, а задачите ви притискат. Намерете начин да отложите повечето от тях. Дори и да се опитате да ги довършите, няма да е качествено.

Стрелец

Денят ще е приятен за вас. Ще се включите в организирането на нов проект, в който ще вложите цялата си енергия. Това ще обърка плановете ви за семейна почивка. Близките ви ще бъдат разочаровани, но ще ви разберат, така че бъдете откровени с тях. Изненадващ доход ще подпомогне финансовото ви състояние.

Козирог

Днес е напрегнат ден за вас. Работата не ви спори, раздразнителни сте и лесно влизате в конфликт. Всичко това изостря взаимоотношенията с хората около вас. Опитайте се да останете сами и релаксирайте. Това ще ви помогне да се успокоите и да се подготвите за предстоящия уикенд.

Водолей

В петък сте енергични. Предстои ви уикенд извън дома и искате да приключите с всички задачи. Ще завършите напълно планирането и ще се отдадете на почивка. Роднини ще поискат вашата помощ и подкрепа. Ще водите сериозни разговори с тях – избягвайте конфликти.

Риби

Днес сте раздразнителни. Опитайте да погледнете от добрата страна на всяка ситуация. Вие най-добре знаете какво ще подобри настроението ви. Не се поддавайте на провокации на хората около вас и на техните настроения. Вечерна разходка и любимо ястие ще ви успокои.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?