Следвайте ни

Две зодии печелят с лекота, кофти тръпка за трета

viber icon

ОВЕН

Неспокоен ден – работата е повече от обичайното. Ще трябва да положите усилия, за да се справите. Разчитайте само на себе си. Околните не винаги ще правят това, което очаквате. Възможни са дребни разногласия – постарайте се да ги потушите навреме. От вас ще зависи, какви ще бъдат отношенията ви занапред.

ТЕЛЕЦ

Не се притеснявайте от дреболии. Много събития през деня ще се окажат не толкова сериозни. Нищо няма да повлияе на вашите планове. Ще получите новини, които ще допринесат за доброто ви настроение. Отлично се разбирате с близките си, а и с околните бързо ще намерите общ език.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден, пълен с нови идеи и вдъхновяващи събития. Много добре ще се справяте с всичко, с което се заемете. Не са изключени необичайни предложения или покани за места, за които отдавна мечтаете. Днес може лесно да се откажете от някои вредни навици, ако имате желание.

РАК

Бъдете внимателни и не бързайте днес. Не е ден за рисковани и необмислени начинания – някои от тях може да се окажат недоходоносни и да загубите част парите си. Важно е да подберете правилно контактите си. Много хора искат да имат работа с вас, но не на всеки може да се доверите. 

ЛЪВ

Бъдете внимателни сутринта – може да кажете или извършите нещо, за което по-късно ще съжалявате. Ако успеете да съхраните позитивизма си, бързо ще измените ситуацията към по-добро. Отделете време за общуване с близките си. Може да поканите на гости стари, позабравени приятели. 

ДЕВА

Неспокоен ден. Работата ви идва в повече, а неочаквано ще се появят и нови задачи, изискващи спешни решения. Иска ви се да си отдъхнете, да си прекарате приятно времето, но обстоятелствата са против вас. Добрата новина е, че днес ще научите нещо полезно, което в скоро време ще ви потрябва.

ВЕЗНИ

Не преувеличавайте своите възможности. Особено важно е реалистично да прецените ситуациите. Ако проявите настойчивост, успешно ще приключите задача, за която в последно време сте вложили много усилия. Не са изключени парични постъпления, и то от неочаквани източници.

СКОРПИОН

Не лош ден. Чувствате прилив на сили, разбирате че сте готови за задачи, които преди са били безнадеждни. След първите си успехи, ще бъдете достатъчно уверени, за да се заемете с решението на нови предизвикателства. Ако се наложи, лесно ще намерите и съмишленици.

СТРЕЛЕЦ

Трудно ще запазите спокойствието си днес. Старайте се да стоите далеч от хора, чийто песимизъм и мрачни възгледи не един път са ви пречели. Възможно е да се появят нови предизвикателства. Ще се заемете с ентусиазъм да търсите решение и скоро ще постигнете значителен успех.

КОЗИРОГ

Не бързайте. Преди обед са възможни забавяния в работата, както и досадни произшествия. Постарайте се да не бъдете нервни. Само със спокойствие ще разберете, как да се справите с проблемите. Денят е подходящ за по-големи покупки и сделки, много от които ще са неочаквани.

ВОДОЛЕЙ

Нищо не върви така, както сте очаквали. Ще трябва в движение да променяте плановете си. Независимо от трудностите, ще се справите много добре. Ще ви зарадва и подкрепата на близките. Знаете, че няма да останете сам в трудностите и това ви дава сили. Очаква ви романтична вечер.

РИБИ

Едва ли ще ви удаде да прекарате деня спокойно. Но пък ще бъде интересно, а и ще постигнете резултати, които не сте очаквали. Смело се захващайте с новите предизвикателства – бързо ще разберете всичко, от което имате нужда. Има шанс да се запознаете с хора, които споделят вашите интереси.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?