Две зодии купонясват и печелят пари, трета се стяга за път

Овен

 

  Това е ден за забавление. Каквото и да става мислете за своето удоволствие. Времето минава прекалено бързо, а подходящите моменти рядко се връщат.

 

Телец

 

Това е ден за забрава.  Мислете си само за положителните неща, които ви съпътстват сега. Ако предпочитате да се потопите в спомени, нека и те да бъдат приятни.

 

    Близнаци

 

Това е ден за опитване на нещо ново. Дали ще е храна, напитка или дейност - изберете сами, но не забравяйте да се поглезите. Заслужавате го!

 

Рак         Това е ден за взаимност. Окажете съдействие на партньора ви. Той или тя имат нужда от вашата подкрепа точно сега и това не може да се отлага.

 

Лъв     Това е ден за бягство... от града, от рутината. Каквото и да е само не го правете, както е било до момента. Имате крещяща нужда от промяна и свеж въздух.

 

Дева

 

Денят ще ви постави пред избор. Не слушайте съвети на странични хора, дори ако са ваши приятели. Решението касае само вас  и изборът трябва да е само ваш.

 

      Везни

 

Това е ден за посещението на ново място. Ако партньорът ви има идея за пътуване - не му противоречете. Оставете се да ви изненада. Със сигурност ще е приятно.         Скорпион

 

Това е ден, в който да покажете силата си чрез умереността. Важно е да не покажете никакви емоции. Представете си на изпит, за да ви е по-лесно да се справите.

 

Стрелец

 

Това е ден за награда. Свършихте и постигнахте  много. Сега е добре да си починете. Хвалбите няма да ви помогнат, най-много да отблъснат някого от вас.

 

Козирог     Това е ден за изкуство. прекарайте часовете в  гледане на филми, рисуване или друго ваше любимо занимание, но дайте храна на душата си.

 

Водолей

 

Това е ден за неуморна работа. Въпреки почивния ден ще имате неумолим енстусиазъм, който  ще е грехота на пропилеете.

 

Риби

 

Това е ден за предизвикателства. Ще разберете колко много сте постигнали и колко далеч сте отишли. Вечерта не забравяйте да се почерпите.
      Източник: actualno.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?