Следвайте ни

Две зодии изживяват летен флирт

viber icon

ОВЕН

Ден за учене и анализ на информация. Вие сте наблюдателни, често забелязвате неща, пропуснати от другите. Това ви помага да намирате най-краткия път към целта и избягването на грешки. Не винаги лесно намирате общ език с околните и ще ви е нужно време, за да ги убедите за съвместни действия.

ТЕЛЕЦ

Бъдете особено внимателни в началото на деня. Лесно може да пропуснете нещо и да допуснете грешки. Някои от вас се доверяват на чуждите съвети повече, отколкото на собствения си разум и така сами си създават трудности. Ще се открият нови възможности – важно е да започнете да действате навреме.

БЛИЗНАЦИ

Хубаво време да започнете нови делови отношения, както и да възстановите някои стари връзки. Добре разбирате какво искат от вас. Не са изключени предложения за сътрудничество. Постарайте се да съберете колкото се може повече информация, преди да дадете определен отговор.

РАК

Не се нервирайте. Сложен ден, но не и безнадежден. Ако нещо не се получи, започнете го отново Ще имате много идеи, някои доста интересни. Но не всички могат да се реализират веднага. Започнете с най-простото – първите успехи ще ви вдъхновят и лесно ще вървите напред.

ЛЪВ

Днес повече от обикновено ще възникват разногласия и напразни спорове. Съхранете самообладанието си, разведрете атмосферата и не допускайте конфликти.  Очаквани парични постъпления, ще ви дадат възможност на направите по-големи покупки. Новина ще промени плановете ви за вечерта.

ДЕВА

Сутринта може да имате някакви неприятни моменти, но не си струва да се притеснявате. Скоро ситуацията ще се промени. Ще се появят възможности да завършите някои стари проекти и да се заемете с нови интересни неща. Информация, получена скоро, ще бъде особено ценна за вас.

ВЕЗНИ

Не всичко ще става лесно днес, но пък и няма да има и непреодолими трудности. Неочаквано ще се наложи да смените плановете си, да отложите среши, които отдавна сте чакали и да се откажете от някои неща. Но вие ще съхраните оптимизма си, а ситуацията ще става все по-добра.

СКОРПИОН 

Благоприятен ден за разрешаване на важни въпроси, свързани с пари или имущество. Интуицията ви днес е особено остра, вслушвайте се в нея. Няма да има кой да ви извади от равновесие или да ви откаже от замисленото. Пропускайте съветите покрай ушите си – по-добре е да се доверите на собствения си опит.

СТРЕЛЕЦ 

Днес лесно постигате успехи. Започнете с делата по-рано – сутринта ще имате повече късмет. По-късно неголеми разногласия в работата, ще развалят за известно време настроението ви. Скоро обаче, всичко ще бъде забравено. Вечерта ще донесе положителни емоции.

КОЗИРОГ

Въздържайте се от необмислени думи и постъпки. Не е подходящо време да показвате емоциите си. Ако добре премисляте действията си, ще имате нужния резултат. Може да проявите инициатива и на работа, и в личните си отношения. Лесно ще постигнете споразумения за съвместни действия.

ВОДОЛЕЙ

Успешен ден, имате шанс да осъществите отдавна замислени проекти. Не се боите от трудностите и намирате начин да преодолеете всички препятствия. Знанията и опитът ви ще са полезни. Ще имате доста интересни разговори. Не е изключено познат да сподели с вас отлична идея.

РИБИ

Денят се очертава добър - няма да имате причини за вълнения и притеснения. Възползвайте се от това, че ви върви, за да реализирате и най-смелите си начинания. Подходящ момент да се съсредоточите над това, което преди не се е получавало. Лесно ще си осигурите подкрепа.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?