2374

Две зодии да не бързат с решенията, само една ще се радва на успех

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Възможни са малки неприятности и досадни случки, заради които ще трябва да промените плановете си и да отлагате задачи и срещи. Ще ви трябват немалко усилия, за да съхраните добрите отношения с околните. Не приемайте прекалено лично битовите проблеми и не бързайте с покупките.

ТЕЛЕЦ

Сложен ден. Съхранете самообладание и не се поддавайте на провокации. Ако не сте уверени в силите си, обръщайте се за подкрепа само към тези, на които имате безгранично доверие. Важно е да сте внимателни във финансовите дела. Ако дадете пари назаем, бъдете готови за това, че няма да ги върнат навреме.

БЛИЗНАЦИ

Утрото може да е тежко – стари проблеми и нерешени задачи ще напомнят за себе си. Периодът е подходящ за стартиране на важни проекти. Водете преговори и смело решавайте финансови въпроси. Днес ще разберете как да привлечете вниманието на някого, който ви интересува.

РАК

Добър ден за отговорна работа и решаване на важни въпроси. Сериозните дела не ви се струват уморителни и скучни. Ще успеете да се съсредоточите и да отсеете всичко излишно. Познати с удоволствие ще ви помагат. Имате възможност да подобрите финансовото си положение.

ЛЪВ

Днес очаквайте трудности там, където сте мислели, че не може да има проблеми. Не бъдете нервни, всичко ще се уреди бързо, ако сте последователни в своите действия и изказвания. Ще имате идеи, а и вдъхновение няма да ви липсва. Може да започнете с реализирането на по-сложни задачи.

ДЕВА

Благоприятен ден за задачи, изискващи творчески и нестандартен подход. Ако се наложи да се занимавате само с рутинни дейности, бързо ще се уморите и ще започнете да скучаете. Възможни са приятни запознанства и срещи с хора, които в бъдеще ще се окажат доста полезни.

ВЕЗНИ

Днес не всичко ще става лесно, но вие ще сте настойчиви и няма да се отказвате от замисленото. Усилията ви няма да са напразни, ако проявите и изобретателност. Ще постигнете добри резултати и ще бъдете удовлетворени. Привечер имате шанс да оправите някои семейни неразбории.

СКОРПИОН

Началото на деня ще е напрегнато. Вълнувате се за глупости и ще попадате в ситуации, в които трудно ще се справяте с чувствата си. Ще получите нужната ви подкрепа, за да се почувствате по-уверени. Втората половина на деня ще е по-спокойна – може да завършите неща, започнати по-рано.

СТРЕЛЕЦ 

Бъдете внимателни. Очаквайте немалко събития, които могат да променят планове ви. Не бързайте с решенията, особено ако става въпрос за пари или ценно имущество. Ще ви очакват приятни запознанства и срещи. Интуицията ще ви подскаже, с кои от събеседниците си да сте по-откровени.

КОЗИРОГ

Днес е важно да съхраните спокойствието си. Само така ще може да се справите с трудностите и да преодолеете неприятностите. Внимавайте в отношенията с хората около вас – важно е да избегнете открит конфликт. Бъдете нащрек с новите познати. Изпитвате симпатии към хора, които не заслужават това.

ВОДОЛЕЙ 

Днес не бързайте. Изводите, решенията и действията ги премисляйте много внимателно. Ситуацията е доста сложна. Трудно ще бъде правилно да оцените фактите. Дайте си повече време. Скоро ще получите информация, която ще ви бъде много полезна и ще ви покаже правилната посока.

РИБИ

Отличен ден. Вие добре знаете какво искате и не си губите времето напразно. Опитът също ще ви помага. Не са изключени парични приходи, при това значителни. Денят е подходящ за пазаруване. Избирайте действително полезни вещи и неща, които ще радват и вас, и вашите близки.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?