1939
Следвайте ни

Двама култови воини си тръгнаха от „Игри на волята" на метри от финала

viber icon

Тази вечер още двама култови воини напуснаха „Игри на волята"на метри от финала. Краят на авантюрата дойде за Валентин и Мани, които в две различни битки тестваха своята воля, издръжливост и далновидност.

Още преди началото на битката за спасение стана ясно, че тя ще се превърне в директна елиминация за завършилия на последно място. Неделчо надви всички в играта с пъзела и се спаси, а последен остана Валентин, който напусна оспорваната надпревара, пише  dariknews.bg.

„Игри на волята: България“ беше моя мечта и съм благодарен, че ми дадохте възможността да се включа в третия сезон и да докажа кой съм. Наистина боли да отпаднеш на крачка от финала“, сподели Валентин в последните си мигове на Арената.

В ожесточена елиминационна битка влязоха две от най-интересните дами този сезон – Мани и Паулина. Те не пропуснаха да се предизвикат в словесен двубой и да разменят остри реплики една към друга, както преди играта, така и след нейното приключване. По време на битката Паулина бързо и ловко се справи с различните елементи по трасето и постигна победа с голяма преднина, която освен оставане във формата, й донесе още 100 гроша.

„Много съм доволна и горда от себе си, че стигнах до този етап. Нито за миг не бях някой друг – не бях в роля, не бях с маска. Аз съм това, което съм, и винаги ще продължа да казвам всичко в очите, независимо че това затваря врати. Единственото, от което съм разочарована, е, че Паулина ме победи“, със сълзи в очите каза Мани преди да напусне играта завинаги.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?