49

Двама №1 в "Сървайвър"! Зоран гушна 150 бона, но друг е истинският победител СНИМКА

Зоран Петровски е победителят в шестия сезон на шоуто "Сървайвър: Скритият идол" по bTV. Инфлуенсърът Ванко обаче съобщи в студиото преди да бъде обявен вота, че той е големият победител, защото е спечелил любовта на Ганка - след края на предаването те остават заедно и в живота.

Македонският режисьор Петровски, който се разписа и в сериала "Под прикритие", където срещна жената на живота си - актрисата Силвия Петкова, гушна първо именно нея и синът им Сива, когато водещият Владо Карамазов обяви триумфа му. Сива гушкаше баща си и скачаше радостно около него. Зоран получи и голямата награда от 150 000 лева.

"Чувството от победата е страхотно. Благодаря! На Филипините се слях с мястото, с природата и играта. Бях истински от начало до край", заяви Зоран, след като прие победата в "Сървайвър".

Претендентите за чека и титлата "Последният оцелял" бяха толерантната, вечно усмихната спринтьорка Кари, интелигентната, но и емоционална компютърна специалистка Ганка и комбинативният Зоран, който направи серия от рискови ходове и завъртя екстремното риалити около пръста си.

Тримата заслужено стигнаха до финала, след като се адаптираха най-добре във филипинската джунгла, цели 43 дни, където двайсетимата участници бяха хапани от мравки, парени от медузи и нападани от змии, създадоха стабилни коалиции и умно се придвижиха към целта. С хитрост, упорство и късмет надиграха конкурентите си.

Според правилата на "Сървайвър" за победител гласува журито, в което влизат отпаднали участници от настоящия сезон - те бяха 9 на брой. Ако гласовете бяха равни на брой, вотът нямаше да бъде повторен, а решението при кого да отиде приза щяха вземат зрителите. Оказа се обаче че Зоран е безапелационен първенец сред предпочитанията им, като Ганка имаше два гласа, а Кари нито един.

Гласуването е направено във Филипините и в предаването се видя как Владо Карамазов - рожденик във финалната нощ, взима урната с вота на сървайвърите и го пренася студиото, където беше предаването на живо в София. От риалитито припомниха любовните истории между участниците, партньорствата им, най-тежките им моменти. Оказа се, че повечето харесат Зоран и смятат, че той е направил сезона вълнуващ. Зоран от своя страна каза, че щом се е прибрал след края на снимките, забравил всичко и сега в студиото отново си го припомня.

Първа до финала стигна Карин, след като по-бързо от всички се справи в изпитание за баланс. Втора с огърлицата на финалист се окичи Ганка, която преодоля серия от препятствия, първа подреди пъзел под формата на куб и за пореден път се отличи с логическо мислене. След епична, 3-часова битка под палещото слънце на Филипините срещу студентката Анелия Щерева, Зоран демонстрира изключителна издръжливост и стана третият финалист в "Survivor". Той посвети триумфа си на половинката си, актрисата Силвия Петкова, пише Dir.bg.

 

  

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Роро

Роро

01.05.2022 | 02:13

Защо на макадонец, защото много ни обичат в Македония? Трябваше Ганка да спечели, истинско българско момиче. А и много нагъл по телевизиите. Много ме е яд, че той спечели. Друг път никакви чужденци(такъв е за мен) в такива предавания с награди.

Отговори
13 0
Българка

Българка

29.04.2022 | 16:09

Този най-малко заслужаваше, стова пренебрежение към българите и български текст. Той с пренебрежение захвърли писмо написано на български, а какво прави в България, след като заяви в самото начало на предаването, че не бил българин. Не заслужаващ наградата. Ганка бе най-достойна .

Отговори
30 0
Българин

Българин

29.04.2022 | 11:32

Надупихме се на македонците.

Отговори
24 1
Биби

Биби

28.04.2022 | 19:18

Как можаха да направят победител макадонец. В Македония никога нямаше да позволят българин и то от България да им грабне победата и парите, които няма да похарчат в страната. Понякога трябва да се гледат тези работи.

Отговори
51 7
Ваксата

Ваксата

28.04.2022 | 22:23

Ми то беше нагласено от самото начало (прочетох някъде кой ще спечели на 2-ят ден от излъчването), за това той спечели !! Типично по американски, каквато е и телевизията.

Отговори
31 1
Киро Димитров

Киро Димитров

29.04.2022 | 19:11

Зоран беше по хитър а не най добриятя! Аз никога не бих гласувал за чужденец .Парите трябваше да се дадат на българин ,но понеже сме дупедавци затова Зоран спечели. Да е жив и здрав и да си ги харчи със здраве като има будали !

Отговори
24 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?