1939

Думите на Алекс Сърчаджиева ще ви разплачат, преживя нещо уникално СНИМКИ

След всичката мъка, която изживя, слънце изгря и на улицата на Александра Сърчаджиева. Актрисата бе удостоена с "Аскеер" за своя емоционален биографичен моноспектакъл "На живо", който жъне невероятни успехи. Наскоро Алекс стъпи с него и на сцената на пълната Зала 1 на НДК. 

Бляскавата церемония, на която бяха раздадени наградите "Аскеер" за 2022 година, се проведе в театър "Българска армия", а гордата актриса изрази своите благодарности след това в дълъг и много емоционален пост. Показа и снимки на порасналата си дъщеря София Ласкин.

"Всичко започна от едно кафене във Варна. Не съм си и представяла, че за по-малко от година "На живо" ще се превърне в такъв фурор. Ще се превърне в представление, което достига до сърцата на толкова много хора. Представление, което докосва, което оставя следа в душата на човек. Представление, което променя съдби, връща вярата и любовта. Представление, което може да те накара да простиш и да повярваш, че има смисъл. И всичко това е благодарение на вас, публиката! Благодаря ви от цялото си сърце и душа! Благодаря ви за пълните салони и смисъла, който ми давате! Щастлива съм и то много! Месец май се оказано невероятно вълнуващ за мен.

Започна с пълна Зала 1 на НДК, премина в прекрасен рожден ден, изпълнен с много смях и обич и приказните ми приятели, които много обичам, и завърши с награда "Аскеер"! Е, как да не съм щастлива. Но вчера, когато се прибрах със статуетката в ръка, получих най-голямата награда!

Моята малка и в същото време пораснала София ми каза: "Мамо, гордея се с теб!" Сърцето ми е пълно! Още веднъж благодаря на Вас, публиката, както и на моите невероятни приятели! Благодаря и на Сатиричния театър и прекрасните ми и изключително талантливи колеги, които ме подкрепят във всяко едно начинание! Няма нищо по-хубаво от това, мястото където работиш да го чувстваш като свой дом и семейство! Обичам ви!, завършва актрисата.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Майка

Майка

27.05.2022 | 00:31

й я харесвах, тази обаче ми е неприятна. Явно прилича на баща си.

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?