46

Думата на три зодии е закон, няма да ви предадат

Старата българска поговорката гласи: "Казана дума- хвърлен камък." Какво става, ако той/тя даде обещание на себе си или на някой друг, което не може да изпълни? Е, не се притеснявайте - някои зодиакални знаци са известни с непоколебимата си надеждност и вярност, когато става въпрос за спазване на думата. Прочетете нататък, за да разберете кои три зодии винаги държат на думата си, спазват обещанията си и на тях винаги може да се разчита, че ще ги изпълнят. 

Телец

Телците са едни от най-надеждните зодиакални знаци заради това колко голямо значение отдават на отговорността и отчетността. Те ще положат много усилия, за да гарантират, че каквито и задачи да им бъдат възложени, те ще бъдат изпълнени без право на грешка. Ако един Телец ви обещае нещо, можете да разчитате, че ще го изпълни безпогрешно.

Дева

Девите имат непоклатимо чувство за почтеност и затова никога не се отказват от поетите ангажименти - независимо дали са под формата на обещания или договори. Освен това Девите са много ориентирани към детайлите, така че можете да сте сигурни, че всяка задача, която им бъде възложена, ще бъде изпълнена с финес и точност.

Скорпион

Когато става въпрос за спазване на думата, Скорпионите са едни от най-надеждните хора в семейството на зодиакалните знаци. Те работят усърдно и се посвещават изцяло на изпълнението на всяка задача - така че ако ви кажат, че нещо ще се случи, бъдете сигурни, че то ще се случи! Тяхната страст към успеха ги прави изключително надеждни, когато става въпрос за спазване на крайни срокове или постигане на цели.

 Да държиш на думата си е важно за изграждането на доверие с другите - и няма по-добър начин от това да имаш надеждни зодиакални знаци до себе си! Телецът, Девата и Скорпионът са едни от най-надеждните звездни знаци на небето, когато става въпрос за спазване на думата и постигане на резултати. Така че си спомнете това следващия път, когато имате нужда от някой, който е сигурен и надежден, пише Актуално.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?