46

Дует пее в подкрепа на фондация "Искам бебе"

 Изключително чаровният и свеж дует на Галя Георгиева и пловдивчанина Наско Лазаров зарадва публиката в зала 1 на НДК в рамките на 14-ия Международен фестивал за поп и рок музика. Те изпълниха своя нов хит “Спри за малко!” по музика и аранжимент на големия Пейо Пеев. Новият дует подкрепя значими обществени каузи - за повече музика в националния ефир, за повече български деца да се раждат в страната ни. Тази година тандемът, който помага на хората в нужда, подкрепи фондация “Искам бебе” с основатели Радина Велчева и адвокат Мария Янева. 

Само преди няколко дни музикалн​ата двойка се качи на една сцена в Русе заедно със световноизвестния рапър Nana. Предстои “дуетът с кауза” да излъчи свой музикален филм по БНТ съвсем скоро. 

Да помогнат на децата сираци от сиропиталището "Бу Бу Бу" в Занзибар и закупят училищен бус е другата инициатива, за която певците обединяват усилия и която ще запечатат в лентата на "Дестинации" - предаване за екзотични пътешествия, чийто автор и продуцент е PR Лазаров. 

“За нас е изключителна чест и привилегия да бъдем полезни и да радваме хората. Открити и добронамерени сме към всеки един проблем. Вярваме, че няма невъзможни неща и всичко се постига, защото сме положително настроени и с отношение към живота”, споделят още Галя и Наско.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?