1553

Дуа Липа би шута на френския режисьор Ромен Гаврас

Поп сензацията Дуа Липа се раздели окончателно с френския филмов режисьор Ромен Гаврас след осеммесечна връзка, съобщи The Sun. Според изданието причината за раздялата е желанието на певицата да се концентрира изцяло върху кариерата си: съвсем скоро ще излезе третият ѝ албум и тя просто няма време за нищо друго.

"Дуа и Ромен се разделиха, след като прекараха лятото влюбени. За нея кариерата ѝ е основен приоритет и двойката реши да сложи край на връзката си, без да чака тя да се влоши. Ромен смяташе, че Дуа страда от работохолизъм, но тя няма да се спре пред никой", цитира "Сън" вътрешен източник.

Неотдавна изглеждаше, че звездната двойка се справя добре: в края на лятото Дуа Липа сподели снимки от бурно празнуване на 28-ия си рожден ден в Ибиса, на което е присъствал и Ромен. Малко след това обаче певицата внезапно "изчезна" от социалните мрежи, а няколко седмици по-късно се завърна с нов образ.

Дуа и Ромен започват да се срещат през февруари 2023 г. През март те са снимани заедно след ревюто на Saint Laurent на Седмицата на модата в Париж, а през май присъстват на премиерата на филма "Кралят на улиците" на филмовия фестивал в Кан. Преди това певицата се е срещала с готвача Айзък Карю, с вокалиста на американската група "Лани" Пол Клайн и с брата на Бела и Джиджи Хадид - Анвар. Ромен на свой ред преди това е имал връзка с Рита Ора.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?