46

Дружка на Маги Халваджиян изпили нервите на Гала в "На кафе"

Блондинката се впусна в съвети и препоръки, за да помогне на певицата

Водещата на „На кафе“ Гала изпадна в голямо умиление и даже малко се увлече в обсъждането на бременността на Маги Джанаварова. Певицата гостува в предобедното шоу по Нова телевизия само дни, след като обяви в ефира на „Като две капки вода“ на Маги Халваджиян, че е бременна.

Гала първо прибра кафето на Маги, което тъкмо ѝ бяха донесли, и го смени с чай, защото така е по-добре за бебето. После я накара да стане, за да покаже порасналото си коремче и взе да го опипва. Гала направо се скара на Джанаварова, че има много здрави мускули на корема. „То няма място за бебето“, емоционално коментира водещата.

Маги пък заяви, че няма какво да направи и бебето „ще трябва да се оправи само“ с наместването. Певицата, която полага огромни усилия за физическата си форма и е известна с изящното си тяло , сподели, че малко ѝ е криво, че не може дрехи плътно по тялото, както харесва най-много. После Джанаварова обаче каза, че след като новината за бебето е вече публична, ще си ходи както си иска.

Певицата не издаде пола на бебето и сподели, че с бащата все още не могат да се разберат за името на бъдещето дете. Маги Джанаварова вече е нарушила строгия си вегетариански режим, защото е осъзнала, че ако го спазва, ще е доста егоистично и няма да е най-добро за бебето. Тя директно се хвърлила на нещо, което никога преди не би опитала – кренвирш.

„То там и месо няма, но това ми се прияде. Реших да ям всичко, което ми се прияде“, каза певицата. Джанаварова коментира, че дълго време не е мислила за бебе, защото е живяла сама и се е била фокусирала върху кариерата си. „Ако искам да се върна – ще се върна“, това каза Маги за певческите си планове след раждането. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ама много

Ама много

18.02.2023 | 09:26

Важна новина за загубеняци те който се интересуват от живота на кифли и други подобни извънземни същества .

Отговори
5 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?