3906

Дрехите й пречат: Не разпознават Яна Маринова облечена СНИМКА


"Хей, здрасти, Яна! За първи път те виждам облечена!", чува по своя адрес актрисата Яна Маринова от усмихнат доброжелателен съсед по каравана на морето.

Мъжът, макар и не от съвсем скоро да познава екранната Мики от сериала „С ръка на сърцето“, все по бански вижда звездата на родното ни кино. Ами, Лято е, топло е, на море са.   Как да е облечена иначе?! Разбира се, Яна разказва морската забавна случка между нея и приятели с много смях и шеги на свой гръб в мрежата. Всъщност става това:

„Братът на мой близък приятел - Б., който е седнал срещу мен и необезпокояван досега, пие рома си и бегло долавяйки бръмченето на философските ми излияния, прави грешката да вметне, че обича да прави фотографии. И професионално, и за удоволствие - тоест, това е смислена философия, за което, е абсолютно прав. Но съвсем не очаква как изневиделица върху главата му се ще се стовари светкавична задача - "трябва да ме снимаш. Сега!"

Господинът гост без професионална техника, с ром в ръка и настройката за почивка се изненадва, но с усмивка и разбиране към импулсивната женска природа на Маринова въпреки всичко се съгласява да влезе в работното си амплоа, пише hotarena.net.

 

 

"И допивайки рома си, става свидетел на следната гледка, разкрива Яна:

Появявам се по бански, къпя се на маркуча, обличам се в лененото костюмче. Докато се гримирам, косата ми е изсъхнала, само я сресвам. Връчвам му телефон, поради липсата на професионален апарат и на Б. се налага да прави десетки кадри в пречещи му обстоятелства. По някое време, зад гърба му се чува мъжки глас. Съседът ми по каравана, когото на снимката  аз виждам пред себе си.

- Хей, здрасти, Яна! - усмихва се доброжелателно съседът - За първи път те виждам облечена... Б. се чуди как да реагира, защото ако трябва да бъде честен, той също ме вижда облечена за първи път, като се вземе предвид 4 - часовото ни познанство. Съпругът ми и братът на Б., които са свидетели на случката от самото ѝ начало се смеят с глас. Те просто са чакали как точно ще измисля да се представя в пълния си блясък пред новодошлия. Познават си ме... Та, така... Животът е това, което се случва, но отстрани никой не знае какъв е твоят, ако не са историите, които споделяш. Споделяйте и вие. Чета коментарите си, нищо, че не успявам да отговарям. Когато мога, го правя с удоволствие обаче!“, разказва актрисата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Куха лейка

Куха лейка

12.08.2023 | 04:36

Се прави на интересна, но тъпотиятта и прозира през лененото и костюмче.

Отговори
3 0
Мими

Мими

12.08.2023 | 00:48

Няма качествена храна в България.

Отговори
1 0
Педя човек – лакът брада

Педя човек – лакът брада

12.08.2023 | 17:55

Как, така да няма качествена храна в България бе Мими? Има! Само че, трябва да купуваш от тези хранителни продукти, на които „Краварката“ е в левия ъгъл!

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?