71

Драстична промяна: Галя на Азис втрещи с вида си след тежка раздяла СНИМКА

Моделката Галина Димитрова, по-известна като Галя на Азис, втрещи социалните мрежи с драстичната си промяна. Скорошни снимки от фитнес залата, в която явно тя е повече от редовна, показват покъртителна метаморфоза.

Красавицата, която наскоро си направи профил в Инстаграм, теши тежка любовна раздяла и набляга сериозно на спорта, а както добре се вижда - физиката й вече има почти мъжки вид. "Претърпяла е пълна промяна във външността", коментират феновете й.

Близки до блондинката издават, че съвсем наскоро Галя е приключила с дългогодишната си връзка и вместо да се отдаде на сълзи и депресии, решила да започне сериозни тренировки в залата, но така се улисала, че започнала да тренира силово всеки ден. И резултатите са налице, пише "Телеграф".

"Тялото й вече прилича на мъжко", дивят се последователите й под снимките. "Вижте й ръцете", "Няма и спомен от визията на топмодел", гласят още реакциите.

Факт е, че преди време Галя беше сравнявана с модела Виктория Силвстед. Към днешна дата обаче, тази визия очевидно е изцяло забравена от блондинката, а на нейно място са мускулите и плочките по корема.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?