49

Драмите нямат край: Тони Димитрова срината! Нещастие сполетя най-скъпия й човек

Певицата от Бургас се надява дори и на чудо за болния си баща

Сакаш нямат край житейските проблеми на любимата на мнозина Тони Димитрова. Последните години са низ от лоши моменти за певицата. Бургаската Бони Тейлър сподели, че е изключително разтревожена от седмица насам и не спира да се моли за баща си, който е тежко болен. Естрадната легенда коментира, че има буца в душата заради влошеното му здравословно състояние.

Татко е с деменция от доста време, но от няколко дни е спрял да яде. Положението не е никак добро. Надявам се да стане чудо“, споделя с тъга изпълнителката на „Ах, морето“. Преди близо две години естрадната звезда взе тежкото решение да настани баща си в хоспис с надеждата, че там той ще получава 24-часова грижа от специалисти и ще има възможност състоянието му да се подобри, но това не се случвало и той отдавна вече изобщо не познавал собствената си дъщеря.

Майката на изпълнителката пък си отиде от неизлечима онкологична болест през 2017 г., а по време на битката с рака дъщеря ѝ бе неотлъчно до нея. След като остана вдовец, татко ѝ се поболя. През 2020 г. гласовитата и обичана певица получи пореден удар от съдбата – брат ѝ Йордан си отиде след битка с Ковид-19, а смъртта му буквално я съсипа.

Единственият човек, на когото бургазлийката може да се опре и да разчита, е нейната вече пораснала дъщеря Маги, която учи за криминалист. След серия от любовни разочарования Тони така и не успя да открие своята половинка и споделя, че вече е особено резервирана към мъжете.

 Тони и дъщеря й Маги, която е единствената й опора

 

Преди няколко месеца тя се раздели с последния си партньор, за когото не искаше да говори публично. Преди това преживя и драматична разлъка с по-младия от нея музикант Иван Ченов, с когото скъсаха с грозен публичен скандал. С бащата на дъщеря си, с когото също по време на развода си имаха търкания, звездата също отдавна не поддържа връзка, пише retro.bg.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”