71

Драматичен обрат в живота на Жени Калканджиева, какво я сполетя... СНИМКА

Гневен мъж наруши спокойствието на бившата моделка

 

Спокойствието на Жени Калканджиева със сигурност отново е нарушено и то доста солидно. Този път това се случва заради новото дело, което битият от съпруга й Тачо мъж завежда срещу него.

Тачо отново ще се окаже под ударите на Темида, след като Върховният касационен съд намали присъдата му от 3,5 години затвор за побой на съсед и закани за убийство, магистратите измениха наказанието му на година и шест месеца условно. Решение, което не удовлетворява жертвата Георги Василев, който е категоричен, че няма да спре да търси справедливост.

 
"Ще заведа частно дело срещу вече осъдения и това ще е за средна телесна повреда, води се по частен характер. Няма да спра дотук с делата. Ще продължа да си търся правата.

По отношение на финансовата част - ако това дело, което ще заведа отново с адвокат Димитър Марковски, е успешно, ще направя дарение, след консултация. Парите ще отидат в дом за деца в неравностойно положение или в помощ на възрастни хора", категоричен е мъжът, който през 2020-та бе нападнат от партньора на бившата шеста по красота в света. Този път фокусът ще e насочен, както към извършителя, така и към неговия съучастник, представен по-рано само с фамилията си - Златанов.

"На предишна инстанция присъдата бе три години и половина ефективна, т.е. затвор, сега е драстично намалена. Да - в свидетелството за съдимост е отбелязано, но в крайна сметка човекът, който е виновен, не получава заслуженото", казва още Георги и добавя, че битката, която продължи близо три години и половина, му е коствала време, пари и нечовешко търпение. И днес той все още не ходи сам и спокоен по улиците.

Възмутен е от поведението на Тачо, който ден, след като отърва затвора, сподели видео, уловило как се забавлява, вероятно празнувайки. На кадрите Стефан танцува на лодка - публикация, която се появи и бързо изчезна от уеб пространството, пише "Галерия".

"Странно ми е как човек, който е осъден, се качва на собствена или яхта на приятел, за да се весели. Радва се, че е отървал затвора ли? Това показва, че условната присъда действително е нищо, ако не е допълнена от общественополезен труд или дейност, която да превъзпита и по-точно да види масата, че извършителят се е поправил, или иска да го направи. А видеото показва, че лицето е далеч от тези мисли. Съдиите може да са прави или не, хората съдят по делата", казва още жертвата, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
feggo

feggo

30.09.2023 | 12:00

Разпродажба!!!Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. ===---- https://mub.me/handy

Отговори
0 2
Трябва

Трябва

30.09.2023 | 11:05

и тя и шашавия й мъж да са в затвора. Но щом няма човешко правосъдие, ще има Божие - спор няма.

Отговори
4 0
СУПЕР

СУПЕР

30.09.2023 | 10:10

СУПЕР НЕ ГИ ЖАЛИ ТЕ ИМАТ ПАРИ АКО НЯМАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО ХОРА НЕ КАТО НЕНОРМАЛНИ КАКВИТО СА ... АЛКОХОЛ И ДРОГА ДО ТОВА ВОДЯТ... СОЦИАЛНИТЕ ПОМИСЛЕТЕ ЗА ДЕДЕТО ЙМ....В КАКВА СРЕДА ЖИВЕЕ...

Отговори
6 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?