3906

Драмата в семейството на Брус Уилис няма край: Нещо ужасно сполетя дъщеря му

Драмата в семейството на Брус Уилис няма край:# Нещо ужасно сполетя дъщеря му

Най-малката щерка на Брус - Талула Уилис винаги е била откровена за психическото и физическото си здраве

Тя разкри, че е била диагностицирана с аутизъм миналото лято.

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур сподели старо видео в Instagram, на което гали главата на баща си, докато върви по червения килим с него, и го надписа.

Един последовател похвали 30-годишната Талула за публикуването на клипа и попита дали е била диагностицирана като дете, на което тя отбеляза, че това е „първият път“, когато споделя публично диагнозата си.

"Разбрах това лято и това промени живота ми“, отговори Талула, преди да се опише като „неврологична“ в отделен коментар.

Разстройството от аутистичния спектър (ASD) е „широк набор от състояния, характеризиращи се с предизвикателства със социални умения, повтарящи се поведения, реч и невербална комуникация“, според Autism Speaks.

Талула винаги е била откровена за психическото и физическото си здраве, като наскоро сподели как възстановяването ѝ от анорексия понякога е било „объркано“.

„Имам интензивен момент на романтизиране на нездравословните времена и на това как се чувствах да се движа през деня с такова голямо тяло“, написа тя в Instagram миналия месец. „Просто исках да го изразя, защото знам (надявам се), че не съм сам.“

 

Талула също сподели снимки на тялото си преди и след, за да покаже докъде е стигнала в своето пътуване.

Докато се бореше с хранителното разстройство, Талула се справяше и с ADHD, депресия  и гранично разстройство на личността, последното от които ѝ беше диагностицирано по време на лечение в Driftwood Recovery в Тексас през юни 2022 г.

 

Тя остана в центъра за лечение в продължение на четири месеца по нареждане на родителите си, въпреки че 68-годишната звезда от „Умирай трудно“ се бореше с диагнозата си деменция.

„Осъзнах, че това, което искам повече от хармония с тялото си, е хармония със семейството ми – повече да не ги тревожа, да донеса лекомислие на сестрите си и родителите си“, споделя тя, пише "Вести".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?