Следвайте ни

Драмата в живота на Лили Иванова не спира

viber icon

Голяма любовна драма крие в живота си Лили Иванова. Естрадната прима неведнъж е казвала, че един е бил мъжът на живота й, независимо, че има няколко брака зад гърба си, научи.


Единственият й мъж обаче си остава Иван Пеев, който именно я превръща в истинска певица.

„Не ми бройте мъжете, обичала съм само веднъж,”казва по този повод примата. Случката е отпреди години, когато за сърцето й се борят Здравко Радоев и покойният вече Иван Пеев.Именно Здравко запознава в Белград Лили с Иван Пеев, който е негов приятел, колега и партньор на бридж. Откъде да знае, че малката ще се влюби в него от пръв поглед и още същата вечер ще отиде в стаята му в хотела? Здравко изведнъж започва да ревнува и да й пише бележки: "Бебчо, обичам те!". Да, но Лили вече е направила своя избор.

В София тримата правят последен опит да се изяснят и Иванова да обяви своя фаворит. Лили отдавна го е направила, но това не пречи на двамата мъже почти да се сбият.

Певицата обаче успокоява страстите, а скоро след това следва и сватбата. "Никога не съжалих за този избор. Оженихме се, макар да му бях казала, че не мога да имам деца. Нямах булчинска рокля, бях в кожен костюм. След подписването нямаше и почерпка. Само бонбони. Това за мен е единственият важен брак. Другите са били само защото съм Лили Иванова", казва още примата.

Тя обаче не за първи път се омъжва. И въпреки горчивия си опит, рискува с още два брака, преди да спре да вярва във вечната любов.
"Защото аз имах горчив опит от първия си брак. С доктора - Георги Павлов, едва съществувах. В началото живеехме при родителите му в Перник и всеки ден пътувах с влака до София", спомня си Иванова в своята стихосбирка.

През това време претърпява и извънматочна бременност, която води до тежка операция и неспособност да роди деца след това.


"Зима, дъжд, сняг, кал, а аз с моя ръст от 1,56 и 46 килограма обувах галоши и отивах с две кофи на 30 метра от къщата, за да ги напълня с вода от чешмата и да пера на ръка, защото пералня нямаше. В това време свекървата все дуднеше, че еди-коя си в махалата била висшистка, че друга била родила, че всички са се хванали на работа, а не гонят вятъра. Така издържах повече от две години, докато един ден не казах: "Дотук"! Никога в живота си не съм се оплаквала, а и не обичам да го правя. Съветът ми към хората е - не се оплаквайте, опитайте да промените положението, другото е безсмислено", казва още изпълнителката.Малко по-късно в живота й се появяват и други мъже, сред които и Янчо Таков. "Имаше сигнали, които не разчетох. Сватбата ни започна с лоша поличба. Людмила Живкова, която ни беше кума, забрави букета. Искаше да се върнем, макар да не сметнах, че е толкова важно. Когато се отправих към стълбите, усещах, че не искам да стигна до края, но вече беше късно. После си спомних думите на Ванга: "Аз ти казах да не се жениш повече. Не ме послуша, ке си трошиш главата”, спомня си примата.Следват връзки с Асен Гаргов, Чочо Владовски, Личо Стоунса и други. Но Ванко Пеев остава голямата й любов. Неслучайно на погребението му преди две години Лили изпраща огромен букет цветя. „За любовта ми”, гласи надписът им.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Jaxvarna

04.03.2020 | 03:40

Kak ne vi e sram da govorite taka za Lili, jenata s izvanzemen talant na koiato vremeto niama vlast. Tia e Boginiata na Balgarskata muzika. Az se gordeia che sam balgarka samo zsradi neia. Lili e velika, fenomenalna !!! Da e jiva i zdrava i da ni radva s fenomena si.

Отговори
6 1

Jaxvarna

04.03.2020 | 03:37

Kak ne vi e sram da govorite taka za Lili, jenata s izvanzemen talant i boginiata na Balgarskata muzika. Zasramete se malki ednokletachni jalki sashtestva ! Lili e velika ! Da e jiva i zdrava i da ni radva s fenomena si.

Отговори
2 1

Аманда Ху

04.03.2020 | 08:03

Е такива неграмотни, кухи лейки, като ми кажат да се засрамя...,.

Отговори
1 3

Някоя

03.03.2020 | 23:16

Е и че кой няма любовни драми в миналото, то пък голяма новина няма що

Отговори
5 3

Аманда Ху

03.03.2020 | 13:59

Работила съм 40 години, създавала съм блага, давала съм всичко от себе си. Никой не се гордее с мен! Защо да се гордея с тази позьорка, която благодарение на удачен брак ни натрапваха буквално денонощно по радио и телевизия. Както някой каза Христова е много по добра певица и по жена и без миниджупи.

Отговори
8 20

ДЪРТА

03.03.2020 | 00:45

разлопана каруца ,за мен истинска жена е ЙОРДАНКА ХРИСТОВА , много по добра певица , създала е деца ,и държанието и е истинското , не се лигави като тази мърша

Отговори
14 33

ППС

02.03.2020 | 22:16

Тя не е само прима на българската естрада, но тя е и истинска българка. Всички трябва да се гордеем с нея.

Отговори
52 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?