46

Драмата се заплита, Алекс и Дани взеха странно решение за развода СНИМКА

Драмата с развода на Алекс и Дани Петканови започва да прилича на индийски сериал. След като преди не много време двамата отново бяха пред дилема за съвместното си бъдеще, а после обясниха пред цяла България в канала си за какво се карат и дали са още заедно, сега очакваме новия им ход.

Вероятно нямаше да има въпросителни сред последователите на звездното семейство, което наскоро обяви, че този път раздялата е окончателна, ако двамата не продължаваха да делят един покрив в тузарския пернишки квартал "Делта Хил", популярен като "Бевърли Хилс" - квартала на богатите.

От последните публикации на Лудия репортер и моделката в социалните мрежи става ясно, че интериора на кадрите и при двамата е доста добре познат, защото е от дома им, в който преобладават ярки цветове, нестандартни мебели и арт декорации, пише "Галерия".

Засега нито Дани, нито Алекс признават да живеят още заедно, но немалка част от феновете им вече подозират, че и този път става дума за пиар трик. Май историята започва да прилича на тази за лъжливото овчарче и дори и в даден момент да казват самата истина, малцина ще им повярват.

Все пак, да не забравяме, че двамата се издържат основно от инфлуенсърство, а семейното им гнездо глътна над половин милион лева и бе закупен от хонорарите им от 300 000 лв., които получиха от риалити формата "ВИП Брадър" от 2017 г., когато се и ожениха пред цяла България.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?