3906

Драмата няма край! Нови проблеми с оперираната Кейт Мидълтън

Информацията за обещаната публична проява на принцесата на Уелс е била публикувана без одобрението на двореца

Съобщението, че съпругата на принц Уилям ще участва в традиционния военен парад за рождения ден на британския монарх на 8 юни, е премахнато от сайта на британската армия, пише The Guardian.

Името на Кейт Мидълтън се появи в списъка на участниците. Британската преса прие това като знак, че до началото на юни мистериозно „изчезналата“ принцеса ще приключи с възстановяването си от коремната операция.

Преди това беше известно само приблизителното време на завръщането й: това трябваше да се случи след католическия Великден.

Твърди се, че информацията за обещаната публична проява на принцесата на Уелс е била публикувана без одобрението на двореца Кенсингтън. Все още не е ясно дали това означава отмяна на участието й в парада.

Кейт Мидълтън не се бе появявала пред публика и дворецът не бе публикувал нейни снимки или видеоклипове от 25 декември 2023 г. Това породи множество слухове и конспиративни теории за нейното изчезване.

На 4 март папараци я забелязаха за първи път от два месеца близо до замъка Уиндзор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Това е

Това е

07.03.2024 | 09:13

Важно за жителите на англия за нас е просто клюка .

Отговори
2 0
Ауууууу

Ауууууу

07.03.2024 | 08:09

Някой ми е сложил палец отрицателен да го духа тогава заедно с тази кранта от Англия . Разбра ли бе долелея педалетниик . Без повече отрицателни палци ,че кълна много гадно. За сега това е от майни задръстени. До скоро густо мякащи създания . Хейт до дупка на провинциалисти и рептили от Англия .

Отговори
2 4
Забравили са

Забравили са

07.03.2024 | 08:07

Да и върнат мозъка в главата или някое е забравил нещо в нея като скалпел или часовник. Не сме колония нито сме поданици на тази кобила . Не ни интересува това .

Отговори
3 2
Ауууууу

Ауууууу

07.03.2024 | 07:01

Нима и сега не поданиците на тази хкранта трябва да знаем - това е сарказъм. Престанете да пишете за рептили и отпадъци . Сами разберете как да ги сортирате .

Отговори
3 4

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?