1553
Следвайте ни

Драмата е пълна! Скриха детето от Джулиана Гани СНИМКИ

viber icon

Още с кацането си в България след почивката в Кан, Джулиана Гани е в жестока истерия. Причината е съпругът й Илиян, който се е покрил с детето и отказва да й го върне.

След като се прибира у дома, плеймейтката установява, че Илиян и сина им Давид ги няма. След като разговаряла с таткото, той категорично отказал да и даде наследника им, ако не размисли относно развода, който Гани обяви публично.

Фитнес инструкторът е в родния си град Монтана, където се е покрил. "Илиян не иска да ми даде Давид и това е много глупаво, защото детето трябва да върви с майка си. Той отказва да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана, а сторитата, които прави с Давид са с цел да разчувства хората и аз да изляза майка, която не си иска детето.

А истината е, че от четири дни му се моля да ми го доведе, но той отказва. Неговата майка т.е. бившата ми свекърва също отказва да го вразуми с предтекст, че тя го гледа много хубаво, нищо не липсва на детето, гледали го перфектно", възмутена е риалити звездата от поведението на възрастната жена и наследника й. Джулка показа и следното съобщение, което получила като отзвук на нейната ситуация...

Коментари (2)

ЖУЛКАТА

ЖУЛКАТА

08.11.2021 | 14:47

ВЪВ СТОЛИПИНОВО ВСЕКИ ДЕН ИМА ТАКИВА ИСТОРИИ ОТ ШЕКЕРА СИ ПРИИРАТ БУЛКИТЕ ...И ИДВАТ ПО 10 ЦИГАНИНА ДА СИ ТЪРСЯТ ДЕЦАТА... ЖУЛКА ДАВАЙ ИСКАЙ ПОМОЩ ...20 МАНГАЛА ЗАМИНАВАТ ЗА МОНТАНА И ЩЕ ВИДИШ ТОГАВА МОНТЕКИ И КАПУЛЕТИ...

Отговори
4 0
Ооооуууу

Ооооуууу

08.11.2021 | 09:40

Ей кре$ени от марицъ спрете с тоя м@нгали гана и мана

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?