2374

Драма в "Игри на волята" разплака скандалната Жени Джаферович

Любовната драма, която набира скорост в „Игри на волята“ разчувства някои от участниците, персонално Жени Джаферович.

Привързаността на двамата влюбени сърбинът Алекса и Елица й напомни за собственото й семейство и съпруг и тя не успя да сдържи емоциите си.

Алекса горещо се застъпи за любимата си Елица, като разбра от нея, че заради него тя е номинирана.

Алекса и Елица май наистина се обичат много, констатира водещата Ралица.

Това предизвика сълзи в очите на Джаферович и водещата й зададе въпроса:

Защо това те разстрои толкова?

 


Езикът на който си говорят, хмх, и аз говоря на него така. За мен това е голям човек с голямо сърце, истински мъж. Така определи тя Алекса. Всички сме дошли и сме оставили семействата си и в момента, в който видиш любовта се сещаш какво си оставил в къщи. Аз им се радвам много и че той е успял да се пребори и да влезе в играта и ще им се радвам всеки път, когато ги виждам тук.

Драматичното й отклонение не получи нужното съчувствие от зрителите, чиито коментари е събрал Vihrogon. Все пак всички са там доброволно и никой не ги задържа насила:

Такава саможертва. Оставила си семейството. Ами не го оставяй. Ходи си вкъщи. Сякаш изпълнява военния си дълг там.

Докога ще ни занимавате с мецаната? Това Игри на волята ли е или вестник Лична драва в ТВ Формат?!? Не стига, че е с връзки, че предварително и показвате игрите, а пък и с личните й истории ще ни занимавате, КАК НЕ ВИ Е СРАМ, ВИТО СЕРЪИВАНОВ НЕ СТРУВА

Когато се опитваш да участваш във всички възможни формати за пари и си се взел за звезда, но разбираш че в състезанието има много по-добри.

Anna Dodova Семейство Джаферович с това се изхранват. Професията им е „участник в телевизионни шоу програми „. Ваня след като обходи всички състезания,сега е ред на жена му. После и децата ще се включат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Катерпилар

Катерпилар

02.10.2022 | 19:10

Това се опитах да го гледам е такава тъпотия и скука не съм виждал. Това какво е шоу , реалити за оцеляване или цирк с драми и сълзи . И битка за много пари.

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?