49
Следвайте ни

Драма в "Гласът на България": Майката и сестрата на Димитър се самоубиват преди 7 години

viber icon

Тежка драма беляза предаването "Гласът на България" по bTV. 25-годишният Димитър разтърси зрителите с разказ за трудната си съдба. Татуираният певец изпълни парчето Ейми Уайнхаус „Back to Black” и остави Иван Лечев, Дара, Любо Киров и Галена без думи. Оказа се обаче, че младежът е загубил най-близките си хора още на 18 години.

„Един ден просто ме събудиха да ми кажат, че мама я няма и я търсят с хеликоптер. Живеехме до една река, тя беше паднала вътре и водата я беше отнесла. Един ден просто ей така изчезна. Официалната версия, според криминалистите, е, че става въпрос за самоубийство. Отказвам да приема и се надявам да е просто нещастна случка”, сподели участникът от „Гласът на България”.

Трагедиите обаче не секват. Само десет месеца по-късно се самоубива сестра му. Една сутрин тя се нагълтва с хапчета и за 10-15 минути й спира сърцето. 45 минути се опитват да я съживят, но без какъвто и да е ефект. „Чувствах се изгубен, не знаех как са филтрирам емоциите си. Много често бягах от емоциите си с помощта на алкохол или дрога. Исках да спра да съществувам. Бях напълно изгубен”, признава Димитър във визитката на шоуто. В тежкия момент той се хваща за музиката, която му помага да се справи с болката и мъката по майка си и сестра си.

Менторите и зрителите на „Гласът на България” останаха без думи след признанията му. Младежът си заслужи четири обърнати стола, а Иван Лечев, Дара, Любо Киров и Галена се надяваха той да се присъедини към техния отбор. Изненадващо за всички, но 25-годишният талант избра Галена и отиде в нейния отбор.

Димитър е роден в Стара Загора, но по-голямата част от времето си живее в Шумен, после 16 години в Чехия, а в момента в Пещера с леля си и чичо си. Там работи в завод, който произвежда хранителни добавки за животни. Именно леля му и чичо му са единствените му близки хора и талантът се връща в родината си, за да е близо до тях. Димитър признава, че е с различна сексуална ориентация

„Първоначално признах на сестра си, родителите ми разбраха после сами. Беше драматично, не го приеха изобщо добре. Водиха ме при психолози с надеждата да променят нещо в мен. Там им беше обяснено, че грешката не е в мен и те свикнаха с този факт. Не им остана друг избор”, обясни той за предпочитанията си към мъжете.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Ани

Ани

29.09.2021 | 17:58

Това е предаване за излъчване на Гласът на България.Защо не написахте нещо за таланта,за изпълнението,хубавите думи и доброта оценка,която получи от журито,а наблягате на личната драма,която е сполетяло момчето.

Отговори
9 0
Нина

Нина

29.09.2021 | 14:07

Съгласна съм с Габи. Всичко е въпрос на интереси(финансови). Пък дали ще е истински или изкуствен, няма много значение....

Отговори
5 0
Буца

Буца

27.09.2021 | 09:13

Това предаване си е пълна драма . Незнам певец победител от това шоу. Може и да има някой . Този може и да пее хубаво , но такива хора със страна сексуална ориентация не харесвам . За мен са болни хора . А и не го гледам това шоу, пълна загуба на време .

Отговори
23 24
Тина

Тина

27.09.2021 | 11:38

Като не го гледаш защо коментираш?

Отговори
34 9
Деде

Деде

27.09.2021 | 08:00

Незнам как пее и не ме интересува , не харесвам такива . В Библията пише мъж и жена . Всичко друго е отвратително и гнусно .

Отговори
37 17
Валя

Валя

27.09.2021 | 11:39

Леле, колко си задръстен. И аз не съм им фен, но това си е природа.

Отговори
28 19
Габи

Габи

27.09.2021 | 14:08

Попитай една от любовниците на Л.Дяковска дали е природа?Тя търсеше някой да я издържа. Отначало това бяха прекрасни момчета. Когато срещна голямите финансови възможности на Люси изведнъж стана друга.

Отговори
25 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?