46

Драма в екипа на 7/8: Краси Радков призна за лютите скандали с Ванката

Никой обаче няма лоши чувства към Ванката, навсякъде го обичат, заяви Краси

"Ванката първо е много добър приятел, второ аз много го обичам, трето е много голям професионалист и четвърто, затова, че е перфектен в работата си, той не търпи нещо да не е наред. Аз виждам, че много се впряга и ми е кеф да го ядосвам. Той се ядосва истински. Нищо не е предварително уговорено, не е сценарий.

Той ми се ядосва много и след това ни минава. Сега последно през януари се извинихме двамата, казах му, че няма да го ядосва повече и след две минути се скарахме", започна по темата Краси Радков.

Краси Радков отказа да се обади на Ванката, за да се чуят в ефир, но зави че Иван Атанасов е най-обичаният човек в шоуто. „Навсякъде го обичат и поздравяват, никой няма лоши чувства към Ванката".

"Иван Атанасов – Ванката има голям талант. С две пръчки може да покаже къде има вода, не се шегувам това е реално. Когато се закачаме той ме удря истински. Последния шамар, който ми заби беше силен. Очилата ми хвръкнаха на два метра, два метра и половина", разкри актьорът, цитиран от show.blitz.bg. И добави шеговито:

"На Ванката няма да му остават 6-7 години до пенсия. Няма да може да се пенсионира в нашата телевизия, затова му предлагам, да започне работа във ВиК"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пепи

Пепи

16.03.2023 | 13:01

Какви чалгаджийски драми, уважаеми зрители!

Отговори
6 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?