49

Драма в bTV: Инцидент прати Цънцарова в "Пирогов"

Журналистката Мария Цънцарова е била забелязана преди дни в Пирогов в малките часове на нощта, пише Ретро. Причината да се озове в спешното не е бил инцидент, свързан с нея самата, а с нейната близка приятелка и колежка Марина Стоименова, която й е кума на сватбата с мъжа й Симо.

Цънцарова съпроводила дружката си в болницата, след като Марина претърпяла злополука и наранила едната си ръка. Налагало се да й бъде оказана медицинска помощ и да бъде бинтована. Само преди няколко месеца пък самата Мария се озовала в същата болница, заради инцидент, който я сполетял лично. Тогава устатата тв водеща без малко щяла да загуби един от пръстите на краката си. 

Острието на Би Ти Ви отворила багажника на автомобила си и от него се изсипала 12-килограмовата тежест за спортни тренировки, която била натоварена вътре. Тя паднала директно върху крайника на Мария и го премазала жестоко. Палецът й пострадал сериозно и не се знаело какви са шансовете да зарасне нормално. 

Все пак тя продължила да ходи на работа медията от страх да не бъде изместена от друга фаровитка в сърцето на новия шеф Антон Хекимян.   

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
гост

гост

05.08.2022 | 23:24

Аз пък помислих ,че по спешност са опитали да й премахнат продажноста, агресията, злобата и глупостта !

Отговори
0 0
Карък

Карък

04.08.2022 | 18:08

Аз помислих, че нещо с коленете е пострадала, от многото коленичане пред провалили те се харвард и.

Отговори
4 5
питащ

питащ

04.08.2022 | 10:54

Тази сега на кого ще лиже като свикна с този на киро лъжеца и министърчетата му?

Отговори
13 7

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?