46

Драма с жените на Филип Аврамов, какво му дойде до главата СНИМКИ

Филип Аврамов издържа две жени - и двете са вече бивши, макар за едната положението да изглежда все по-съмнително. Личният живот на актьора прилича на сапунен сериал, в който, разбира се, той играе главната роля.

В унисон с личната му ситуация, в момента по кината се върти и лентата "Чичо Коледа", в който героят на Фицата е измъчван от финансови проблеми. В реалния си живот той все още не се е оплакал, поне засега.

Всеки месец Филип Аврамов плаща сметките за ток, парно и вода и на двете си жени. Помага за режийните на Севинч Ибрахим, която е майка на малката му четиригодишна щерка. Певицата, която стигна до финалите на "Гласът на България" работи като медицинска сестра в детска градина и очевидно взима доста ниска заплата.

Именно заради Севинг Фицата заряза жена си Милена, от която има пораснала дъщеря. И тяхната любов продължи три години. Сега, след като и тя е вече в историята, отношенията между Милена и Фицата отново се стоплиха. Милена, която е актриса, дори взе участие в спектакъла му "Последната нощ на Сократ" в Шуменския театър, след което веднага плъзнаха слухове, че двамата са се събрали.

Аврамов е в добри отношения и със Севинч, като дори в стендъп комедията "З@щото съм известен" споделя, че каквото и както и да се случва, с двете си жени са завинаги свързани и това, което е станало между тях, е било с голяма любов.

Актьорът плаща задълженията си и по къщата в квартал "Надежда", която в последните две години не успява да завърши заради липсата на средства. 

"Това не може да продължава повече. Не е редно актьорите и хората на изкуството да са накрая на веригата и да си правят каквото искат с нас", бесен е Филип Аврамов, който на всичкото отгоре има проблеми и с "Топлофикация", пише "Галерия".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
От какво

От какво

21.01.2022 | 00:52

Се оплакваш щом можеш да издържаш две жени,явно имаш големи доходи!!!

Отговори
7 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?