71

Драма и след "Игри на волята": Носи ли Джаферович беди на семейството си? СНИМКА

Мощният хейт към Жени Джаферович очаквано нямаше как да остави равнодушен мъжът й Ваня, който показа нагледно какво е направила първо жена му след излизането от "Игри на волята".

"Вчера Жени приключи своето участие в Игри на волята. Отпадна на крачка от финала. Хората казват, че в такива предавания се помнят само победителите и това си е така, но аз смятам, че освен победата е важно и по какъв начин си повлиял или променил самата игра.

 

Жени беше един от най-запомнящите се участници във всичките сезони досега. Без значение дали някой е харесвал играта ѝ или не, тя определено я направи по-интересна за гледане. Начинът на говорене, мисъл, стратегически ходове, обмислени винаги предварително, уравновесеност, спокойствие, както и борба, без отказване до самият край, са само някои от нещата, заради които се гордея, че имам такъв човек до себе си.

За съжаление през последните няколко месеци получихме и много гадни коментари, заплахи и бяхме тормозени. Повечето от тях бяха написани неграмотно, с необяснима злоба и омраза, което ме кара все повече да губя надежда в това общество.

 

Как може да мразиш някого, след като не го познаваш и си го гледал само по телевизия? Как може да възпитаваш децата си по този начин? Чудя се вече, дали искам децата ми да израстват в такава среда и има ли изобщо смисъл..

И също така, искам да кажа, че въпреки че сме публични личности, и ние имаме емоции, страхове и чувства. Не сме роботи. Бъдете здрави и се опитайте да обичате повече", завършва признанието си Джаферович, а видеото му предизвика бурни реакции, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Краен

Краен

26.11.2022 | 09:31

Къде видяхте игра. Тая се крие цял сезон зад нещо. Лошо ми е, пръстите. Избира си с кой да се бие на арената. Интригантка, подла. Ужасна беше.

Отговори
23 5
Батко

Батко

26.11.2022 | 08:26

Чуек, жена ти отиде да се прави на гладиатор, нормално е зрителите да я освиркват, то си е част от играта. Аман от лигльовци, личи си коя е мъжът в семейството!

Отговори
24 6
Док до

Док до

26.11.2022 | 09:23

Абсолютно сте прав, тая пача го налага, и на какво учи децата си,, на подлост, интриганство , незачитане на чуждото мнение, Аз съм всьо и вся,,, Като чета социалните мрежи тази е може би най-мразения участник досега в,, игрите,, И защо, ли???

Отговори
19 7

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?