4020

Драма: Галин е с разбито сърце

Галин направи разтърсващи за феновете си признания, като отговори на техни въпроси към него в Инстаграм.

Той издаде какви са намеренията му относно създаването на семейство. Певецът задоволи любопитството на почитателите си, като разкри, че мисли за дете, но ще изчака още 2-3 години. По думите му все още насочва енергията си към своето професионално развитие, а децата неминуемо променят динамиката в живота.

Галин даде да се разбере, че вярва в истинската любов. Той разказа, че познава хора, които са я намерили, заедно са от много време и се обичат.

От признанията на певеца стана ясно още, че сърцето му е било дълбоко наранено, чак разбито. "Едно "Сбогом" преди няколко години. Тогава усетих какво е наистина да ти е тежко от казани думи", признава Галин за най-тежката дума, която някой му е казвал в живота му. Но така и не издаде подробности за въпросната драма.

Продуцентът на Десита, Лидия, Диона и още куп певици влезе и в ролята на треньор по свалки, давайки съвети на своя фенка как да подходи към момче, което според нея я харесвало, но не споделяло чувствата си. Галин отсече, че тя бърка, тъй като когато харесват някое момиче, момчетата винаги му показват това. "Насочи се към някой друг", е експертният съвет на Галин към неговата фенка.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Надя Драганчева

Надя Драганчева

02.11.2023 | 13:11

Сайта, не допускайте коментари, в които фигурират имената на Николай Ралчев, Надя Драганчева и Петко Ралчев ! Коментарите са СЛОВЕСНА ДИАРИЯ на престъпника , ИЗРОДОСЛАВ ИЗВРАТЕНЯКОВ ! ИЗРОДЪТ на ИЗРОДИТЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО !

Отговори
0 0
Чака

Чака

05.10.2023 | 09:05

Да се появат още безмозъчни чалгарски и тогава да си избере коя да вземе , и да си направят поредните чалгопитечета прости като тях. Сигурно търси куха глава която не мисли и слуша помията поп фолк да е с големи балкони и руса и тъп..а като галош защото той е тъ..п като цървул.

Отговори
2 0
Поредния

Поредния

05.10.2023 | 08:32

Татуиран нбезмозъчен ФАГОТ в мерника на чалга сайта майна сити . Поредния лай..нар който трябва да бъде псуван и обиждан не показва .

Отговори
2 0
АЛО МАРИЦА

АЛО МАРИЦА

05.10.2023 | 08:30

Престанете да показвате тези уроди , кре.тени и бокл.уци. Има къде по красиви и талантливи музиканти от тези педа...ли грозни.

Отговори
1 0
Анти чалгар

Анти чалгар

05.10.2023 | 08:29

Поредната насрана чалгарска драма . Един чалгопитек е това и нищо повече.

Отговори
1 0
rtyrty

rtyrty

04.10.2023 | 22:36

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами-------- https://urlis.net/biocom

Отговори
0 2
Николай Ралчев,Тутракан

Николай Ралчев,Тутракан

04.10.2023 | 21:39

И аз съм с разбито сърце, любовникът ми ме заряза.Аз съм на 49 години и съм с обратна резба,обичам само мъже и правя любов само с мъже.Аз съм жената в тези връзки.Имам ракия за любовните паузи.За контакти с мен,Николай Петков Ралчев ,гр.Тутракан7600,ул.Панайот Хитпв 5.

Отговори
0 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?