1939
Следвайте ни

Дръжте ги здраво: Това са 3-те най-смели зодии

viber icon

Смелостта е страхотна черта на характера, която неизменно ни помага да вървим напред в живота. Има зодии, които не се спират през нищо, защото са решителни, целеустремени, готови да се борят и не оставят трудностите да ги сломят. Готови са да рискува, за да защитават себе си и близките си.Ето кои са те, според "Bustle".


Овен

Управлявани са от Марс - планетата, която им дава кураж. А и са огнени зодии - много страстни, ентусиазирани, готови за борба. Имат мнение, искат то да се чуе и се показват като безстрашни. Първи в зодиака са, което е символично - не се страхуват да опитват нови неща и да се изправят пред предизвикателства. Копнеят за победа и са амбициозни и решителни. Овните са много смели зодии, хвърлят се в битката, без много да мислят, дръзки са. Поемат рискове, защото обичат тръпката.

Лъв

Царете на зодиака - няма как да бъдат страхливци! Смели и хладнокръвни са, като истинските лъвове. Много са уверени, леко горделиви и не се плашат, дори когато са в опасност - това ги прави герои и затова другите ги приемат като лидери. Лъвовете знаят как да запазят спокойствие и да победят, пише teenproblem.net . Управлява ги Слънцето, което ги прави толкова сигурни в себе си и силни личности. Използват всяка възможност, която видят, смело се впускат в предизвикателства и вярват в себе си. Продължават напред и имат кураж.

Скорпион

Няма много неща, които могат да изплашат Скорпионите. Те харесват филмите на ужасите, страшните митове и легенди и са привлечени от окултното и мрака. Управлявани са от Плутон, планета, свързана с мистичното и тъмната страна на живота. Тези зодии разбират, че няма нищо постоянно и всичко се мени. Затова, поемат смело рискове, без много да мислят. Особено, ако това ще помогне на развитието им. Не позволяват на страха да им попречи да се наслаждават на живота и имат кураж.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?