49
Следвайте ни

Дяволът се е вселил в тях! Вижте най-опасните зодии

viber icon

Има хора, които носят повече проблеми, отколкото безметежно щастие.

Според индийските астролози такива са представителите на 4 зодии, от които наистина трябва да се страхуваме.

Близнаци

Това е един от най-социално активните знаци. В същото време Близнаците обожават да манипулират другите. Тъй като са добри в общуването с хората, те също така разбират как да ги контролират, сплашват или да направят нещо в тяхна полза.

Освен това те могат да използват уменията си, за да нанесат неочаквано удар в най-болезненото място. 

Скорпион

Скорпионите никога няма да простят на човек, който вече веднъж ги е наранил, дори и случайно. Те ще измислят ужасно и сложно отмъщение, така че въпросният човек да се почувства буквално осакатен. Подобно на Близнаците, Скорпионите са страшни манипулатори и никога няма да забравят предателството. 

Риби

Рибите са много чувствителни и буквално са приковани към любимия човек. Това може да се превърне в мания, особено когато имат причини да подозират половинката си и не могат да й се доверят напълно.

Ако Рибите са разочаровани, те ще са готови на всичко, за да си отмъстят, без значение дали и тя няма сами да пострадат от апокалипсиса, който ще причинят.

Овен

Амбицията, упоритостта и жаждата за власт на този знак го прави почти непобедим. Овенът не може да се придържа към правилата, които другите са измислили. В стремежа си да се наложат, могат да бъдат безмилостни. Те ще направят всичко в името на целта си, а тя е еквивалентна в очите им на всички съкровища на света, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?