71

Дойде ли краят? Дани Петканов шокира с признание за себе си и Алекс

Какво става пак между Дани и Алекс Петканови? Двамата ту се събираха, ту се разделяха, като и в двата случая това се случваше публично и най-вече в социалните мрежи. Този път обаче, Лудия репортер, меко казано, смути последователите си с това, което призна, че се случва напоследък.

От началото на годината в живота на тв водещия и новоизлюпен инфлуенсър явно се случват доста промени, които предизвикват и достатъчно равносметки. Прави впечатление и, че той е все по-малко активен в социалните мрежи, където преди буквално споделяше всяка своя крачка.

Все още не е ясно каква е конкретната причина, но според близки до Петканов, той е изпаднал в депресия и по всичко изглежда, че отношенията му с Александра отново не вървят по мед и масло.

"Може да ви е направило впечатление, но от един месец не съм активен в социалните мрежи. Причината е, че търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да правя по-смислени и градивни неща и да давам хубав пример, когато мога", пише в един от постовете си Даниел.

За да подкрепи думите си с действия, той започна годината с добро дело и дари кръв. По-късно пък обяви, че през следващите 12 месеца ще предоставя 10 % от рекламните си хонорари за благотворителност. Каква точно сума ще бъде събрана той ще разкрие в края на 2022 г.

 

Слуховете са, че между Дани и Алекс има непреодолими дрязги, които именно подтикват Петканов да изпада в такива емоционални състояния. Докъде ще го доведе всичко това обаче, предстои да разберем.

Припомняме, че преди три месеца звездната двойка си направиха ринопластика в Турция, но явно промяната във визията не им е помогнала особено за комфортна в личен план, пише show.blitz.bg.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?