Следвайте ни

Много жалко! Хари плати най-тежката цена, проблемите си казаха думата

viber icon

По последна информация, разпространяваща се в публичното пространство, кралският наследник с доста бурен в последно време живот се е озовал в психиатрична клиника. Посттравматично стресово разстройство е било причината той да бъде въдворен в болница, където да се лекува. Съобщава се, че принц Хари е бил на предела на силите си. Нервният срив излязъл на бял свят заради загубата на майка му. Макар принцеса Даяна да загина през 1997 г., нейният син години наред таи болката в себе си.

Оказва се, че шокът от нейната смърт на практика е довел до криза в психическото състояние на Хари точно сега. Воден от стремежа си да предпази съпругата си Меган от всичко, което се случи с майка му, в крайна сметка принцът поема върху себе си последствията от това решение. Припомняме, че благодарение на кралската снаха достоен наследник на трона като Хари се отказа напълно доброволно от кралските си привилегии. И не само се отказа, но и заряза дома и семейството си, за да се установи в Лос Анджелис.

Така напускането на кралската фамилия също е в основата на заболяването на принц Хари. Стресът, който той преживя, със сигурност му се е отразил по най-лошия начин. И десетте години, прекарани във военна служба, се нареждат сред причините, довели до нервния му срив. Известно е, че военните преживяват най-тежко изпитанията, на които са подложени в армията, и често прекарват години наред в психотерапия. Според списание Globe, което се позовава на анонимен източник от кралското семейство, Хари се чувствал самотен в Лос Анджелис, нямал никакви приятели и сам не можел да повярва до какво положение се е докарал. Заради наперената и своенравна Меган той жертва живота и родното си семейство, а както се оказва, и психическата си стабилност. Желаем ти здраве, Хари!

kliuki.net

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?