46

Досадник номер 1, ама друг път: Вальо е големият победител в "Игри на волята"

Натиреният от племето на Изгубените в "Игри на волята" Валентин, който вече не е част от играта, продължава да бъде толкова популярен, колкото и преди, та даже и повече. Със сигурност биe по слава дъщеря си Елена, която трябваше да остави на острова на отшелниците. С две думи - превърна се в звезда, без да се напъва, а заради себе си, просто защото е Вальо.

Хасковлията, който бе обявен за досадник номер 1 в сезон 5 на Игрите и будеше съплеменниците си в ранни зори, късайки им нервите, отприщи нов тренд в социалните мрежи, видя "Телеграф".

Култовата досадна реплика на Вальо: "Добро утро, успешни млади хора, време е за ставане, нов ден изгра, слънцето вече е доста високо и се очертава прекрасен ден, няма нито един облак горе", залива нета и се е превърнала в тотален хит. Нещо повече, тя е станала толкова популярна сред младежите у нас, че те масово се събуждат в леглото именно с думите на треньора по културизъм, които не им оставят никакъв шанс и буквално им изправят косите от ужас, че трябва да стават за училище. Вместо стандартните звуци, тийнейджърите са настроили алармите на телефоните си да пускат гласа на Вальо, който им нарежда да се събуждат вече. По тренда е луднал и бившият съплеменник на Валентин от Изгубените Николай Рълев, става ясно от видео в ТикТок.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Наблюдател

Наблюдател

28.09.2023 | 17:27

Ами от Хасково е човека, затова е такъв.

Отговори
1 0
Нещо не съм

Нещо не съм

27.09.2023 | 15:33

Чувал по младите колеги да използват думите на този , нищо ,че някой гледат това . Пишете само неща който са вярно до някъде.

Отговори
4 0
ами,

ами,

27.09.2023 | 15:00

Токсичен човек и вреден най-вече за дъщеря си което е на 2о години а той я третира като 5 годишна.

Отговори
9 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата