1553

Дони шокира: Искал първо Мария Илиева

Той е певец, композитор, текстописец, актьор. Тя е актриса и певица. Среща ги театърът, събира ги музиката, любовта им ражда един от най-успешните дуети у нас. Споделят живота и работата си повече от 20 години. А каква са малките тайни на една истинска любов – Дони  и Нети говореха преди bTV!

- "Луната спи" всъщност песен, която не е трябвало да бъде за Нети, нали така?

Дони: Това е много интересно, самата тя не знае, още не съм й казал. Всъщност "Луната спи" я написах за един филм, той се казва "Емигранти". Режисьори са Ивайло Христов и Людмил Тодоров. И непременно ми казаха, че в един епизод от филма, тримата младежи, които се возят в една кола, трябва да слушат една песен, но не поясниха мъж или жена трябва да я пее. И аз набързо написах една песен и я изпях на Ивайло. И той каза – ама нали знаеш, че трябва да е жена. Кой ще я изпее? И аз казах – Мария Илиева, тя участва във филма. И той вика: Чакай бе, а Нети?

- И какво всъщност се случи преди 23 години? Как започна "Този филм"? Вашият филм? Къде се видяхте за първи път и кога всъщност разбрахте, че това е човекът?

Нети: Всъщност ние се познаваме години преди това. Мен ме поканиха да стана част от трупата на театър „Българска армия“ и тогава се събрахме всички заедно. Дони беше там, седнахме в едно заведение, озовахме се един срещу друг. И започна такъв смешен разговор. И може би в този момент си дадохме сметка – точно като на филм, как всичко друго изчезва. И всъщност първото нещо, с което тотално ме спечели, беше с "Ти си много смешна!".

Дони: Това е любов от първи разговор, със сигурност.

- Колегите ви, семейството ви как реагираха на вашата връзка, когато видяха, че нещата се задълбочават вече?

Дони: Имай предвид, че аз бях съвсем различен човек преди да се съберем – имам предвид като начин на живот. И нямаше нито един човек от моите приятели, който да каже – това ще продължи дълго. Години по-късно всеки един от моите приятели ми каза – не очаквах, но ти всъщност в секундата, в която се ожени, се прибра. Намерих кой да ме опитоми.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Сашо

Сашо

17.03.2024 | 19:42

Горките му родители! Сигурно умират от срам да имат такъв син.

Отговори
0 0
Ааууу ..!

Ааууу ..!

17.03.2024 | 17:26

А Мичето искаше ли те бе Донецети!Или аз я любя тя незнае!Ми айде започвсй да виеш като коьот за да ги изгониш чакалите в гората!Ми от твойте напъни да пееш,може да получиш хемороиди и може и да се наакаш!Брей голям певец ,голямо нищо!

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?