46

Домакиня шашна света, чисти по 7 часа дневно

Британската домакиня Аманда Кларк сподели, че всеки ден отделя за почистване на дома си 5-7 часа и нарича това занимание свое хоби, разказва вестник The Sun.

Според жената чистенето й носи удоволствие и я прави щастлива. То й напомня и за майка й, която много се гордеела с дома си и винаги се грижела да го поддържа чист. Кларк призна, че е прекарвала часове като дете в подреждане на спалнята си, дори когато не е била помолена.

След като се омъжила и се сдобила със собствен дом, британката започнала да прекарва всеки ден в почистване по 7 часа. С течение на времето тя е подобрила ежедневието си и сега почистването й отнема около пет часа.

„Всеки ден ставам в шест и половина, включвам съдомиялната и пералнята, включвам прахосмукачката робот и също ръчно преминавам през цялата къща с прахосмукачка от горе до долу", каза тя. След това за почистването на всяка от десетте стаи Кларк зарежда таймер за 15 минути.

На всеки две седмици тя прави седемчасово дълбоко почистване, подрежда хладилника и килера, почиства и онези места, до които мопът и прахосмукачката не могат да достигнат. Британката сама прави спрейове за стаите и ароматизиран восък

„Любимата ми работа е да простирам дрехи в двора. Просто обичам да го правя и получавам голямо удоволствие от това“, казва тя. Единственото нещо, което не харесва, са моментите, в които трябва да свали дрехите от простора и да ги изглади.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Тошко

Тошко

09.03.2023 | 14:47

Да дойде и мойта къшта да изчисти

Отговори
0 0
Аз като

Аз като

02.05.2022 | 09:23

останах без работа, започнах по цял ден да чистя само и само да правя нещо, не обичам да лежа. Стигала съм до 12 часа на крак, без да сядам. Всичко е възможно.

Отговори
0 0
Заповядай

Заповядай

02.05.2022 | 06:05

У нас, като доброволка, 7часа не, стига и 1

Отговори
2 0
О,Боже

О,Боже

02.05.2022 | 03:31

Тази луда ли е...?!

Отговори
4 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?