4232

Доказан източник говори: Ванга никога не е предричала тези неща!

Опустошителни природни бедствия, ядрена катастрофа, огромни разрушения и много смъртни случаи. Всичко това гласят ужасяващите предсказания на Ванга за 2024 г., или поне така твърдят английски и руски сайтове. Според тях пророчицата е предрекла, че ще има глобален конфликт през 2024 г., а изходът ще е най-важното събитие в световната история

"Ядрена катастрофа ще опустоши Земята преди края на 2023 г. Експлозия в атомна електроцентрала ще погуби милиони, а в атмосферата ще се разпространят токсични вещества. Суперсила ще използва биологични оръжия, които ще убият още стотици хиляди хора",

споделила Ванга пред помощницата си Витка Петровска, гласи материал, публикуван и в британския вестник "Сън".

От изданието посочват, че българската пророчица никога не е правила официално предсказания и че никъде няма записани такива, като се позовават на разкази на случайни хора.

"Нека хората да имат едно наум за думите на Ванга, които се пишат. Тя никога не е предсказвала война и край на света. Каквото сме казали, сме го сложили на сайта", казва Иван Драмов, председател на фондация "Ванга".

Според писанията в различни световни медии пророчицата от Петрич дори предрекла, че краят на света ще настъпи през 5079 година.

"Питал съм кога ще изчезне животът на Земята. Но тя все ми казваше: "Не бой се, сине, нема страшно. Нема да има трета световна и свето нема да си отиде",

спомня си приживе най-добрият душеприказчик на Ванга - Петър Баков. Ванга му споделила, че животът отвъд материята, който не можем да видим, няма да допусне унищожаване на Земята.

"Ние сме продукт и плод на извънземния разум. Няма майка, която да убие детето си", допълнила най-известната пророчица по нашите земи пред Баков.

"Едва ли точно година по година е говорила за бъдещи събития", предполага Драмов.

Според писания на нейни пророчества 2024 г. ще донесе множество мрачни събития, включително терористични атаки в Европа, голяма икономическа криза и биологични нападения, както и опит за убийство на Владимир Путин, написа вчера и "Дейли Мейл". Единственото позитивно предсказание за годината било увеличаването на медицинските пробиви, пише "България Днес".

"За това, да. Ванга говореше, че ще се намери лек за рака, както и за други "непобедими" в момента болести, но за война и години напред нямаме 100% информация", твърдят от фондацията на Ванга.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
хахо

хахо

01.12.2023 | 20:38

Защо злоупотребявате със случайните - псвдо предсказания?

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?