3906

Докато тя снима хитовия сериал: Огромна беда сполетя красавицата от "Златно момче" Афра Сарачоглу

В същото време в турските социални мрежи се появи информация, че Мерт Рамазан Демир е обявил бойкот на продуцентската компания. Той настоял да се направят промени в сценария на „Златно момче“

 

Съвсем наскоро звездата от „Златно момче“ Афра Сарачоглу се премести в нова къща в Арнавуткьой. Спокойният живот на актрисата продължи няколко месеца. Преди дни стана известно, че домът на зваздата е бил нападнат. Афра е ограбена.

 

Крадец нахлул в имението й, докато тя била на снимачната площадка на „Златно момче“. Връщайки се у дома, турската актриса открила, че липсват няколко скъпи бижута. За инцидента съобщи журналистът Баръш Агил. Сарачоглу е подала сигнал в полицията и в момента тече разследване.

 

В същото време в турските социални мрежи се появи информация, че Мерт Рамазан Демир е обявил бойкот на продуцентската компания. Той настоял да се направят промени в сценария на „Златно момче“. Твърди се, че актьорът е поставил условие - ако разводът на Сейфер се състои, тогава той ще откаже да участва в третия сезон на поредицата.

 

 

Няма официално потвърждение на това твърдение от Мерт Рамазан. 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?