4232

Докъде я докара?! Андреа се изложи тотално, продава се за... СНИМКА

Блондинката продава еротичните си фотоси на любителите на подобно съдържание в платформата „Онли фенс”

 

Андреа е намерила ново приложение на силиконовите си гърди. След като години наред го пъчеше в попфолк клиповете си, по участие и по кориците на родните списания, блондинката го е впрегнала в нов бизнес. Андреа продава еротичните си фотоси на любителите на подобно съдържание в платформата „Онли фенс”, която на запад е доста популярна.

Певицата открай време отделя време и енергия за популяризирането си в „Онли фенс”, но едва отскоро споделя профила си там и с родната аудитория. Иначе досега блондинката само споменаваше платформата или за опита си в нея, но с шеговит тон, предимно при включванията си на живо в социалните мрежи, за да разговаря с почитатели. Така че все имаше доза неяснота дали говори сериозно, че действително качва свои снимки в платформата.

Hotarena

Тези дни Андреа сподели профила си в „Онли фенс” във фейсбук и всеки желаещ неин почитател имаше възможността да се абонира. За жалост, без предварително да разгледа съдържанието от еротични фотоси. Андреа иска 18.99 долара на месец от всеки, жадуващ да я гледа разголена. Там имали и съвсем натурални кадри на интимните й части, твърдят запонати.

Не е много сигурно, че абонатите от родината ще са много, предвид че вече са я виждали по кориците на мъжки списания и по участия, за които Андреа често подбира тоалети, оставящи съвсем малко на въображението. Поредният пример е от преди дни. Бившето гадже на боксьора Кубрат Пулев изскочи по голи гърди на сцената в пловдивски клуб. Андреа, която имаше съвместна изява с колегата си Борис Дали, се бе пременила с черна прозрачна рокля, но не бе сложила сутиен. В резултат прелестите й не само се очертаваха, но и се виждаха в детайли, когато попаднеше под светлините на прожекторите. Иначе тя бе учудващо трезвена, пише hotarena.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?