4232

Добро предложение за Девите, неочаквана новина за Близнаците

Късмет!

ОВЕН 

Очаква ви натоварен ден. Напрежението около вас ще се увеличава с всеки изминал час. Опитайте се да намерете баланс между интересите и желанията на всички, като не пропускате и себе си. Пари, които чакате няма да дойдат, така че бъдете много внимателни при покупките.

 

ТЕЛЕЦ

Напоследък се тревожите за нещо и днес това ще започне да се отразява на настроението и на качеството ви на работа. Потърсете помощ или съвет. Ще получите нова гледна точка. Дори да се съмнявате в нея, отделете време да я обмислите. Не взимайте важни решения днес.

 

БЛИЗНАЦИ 

Днес ще реагирате по-емоционално от обикновено. Това може да се отрази на взаимоотношенията ви. Препоръчително е да работите колкото се може по-дълго самостоятелно. Неочаквана новина ще промени графика ви и ще се наложи да пренаредите програмата си.

 

РАК

Важно е днес да обърнете внимание на физическата си форма и здравето си, затова я карайте по-леко. Ако има нещо, което ви притеснява се консултирайте с професионалист. Отделете време за почивка и презареждане. Насладете се на любимото си занимание.

 

ЛЪВ 

Предстои ви вълнуващ и успешен ден. Очакват ви предизвикателства, но реакциите ви ще бъдат адекватни. Следвайте интуицията си – тя няма да ви подведе. Ще получите интригуваща покана. Денят ви ще е дълъг и изтощителен, но изключително продуктивен.

 

ДЕВА

Денят ще започне с предложение за добра сделка. Въпреки че на пръв поглед може да изглежда перфектна, отелете време за проучване и размисъл преди да дадете окончателен отговор. Консултация ще ви помогне да се ориентирате и прецените по-добре. Запознанство може да премине в романтична връзка.

 

ВЕЗНИ

Време е да поставите личния си живот пред професионалната кариера. Напоследък пребрегвате семейство и приятели. Близък до вас човек има сериозен проблем и се нуждае от помощта ви. Не се колебайте да отделите време и енергия, за да му помогнете. Намерете време и за почивка.

 

СКОРПИОН

Днес ще получите отговор, който търсите от много време. Това ще ви вдъхнови и ще изясни много от нещата, за които имате колебания. Денят ще е добър за взимане на сериозни решения. Ще получите неочаквана покана за събитие, което ще обърка плановете ви за уикенда.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес ще имате проблем с концетрацията. Денят не е подходящ за сериозни разговори или сключване на сделки. Отделете малко време за почивка. Опитайте се да останете сами, далеч от суматохата, за да съберете мислите си. След това ще се чувствате по-спокойни. 

 

КОЗИРОГ

Важно е днес да погледнете на нещата около вас в дълбочина. Замислете се дали притесненията ви са за нещо, което ще има значение след време. Обстановката на работното място ще е спокойна. Това ще ви помогне да пренаредите приоритетите си и да се заемете с по-сериозните задачи.

 

ВОДОЛЕЙ 

Денят ще е приятен. Няма да изпитвате затруднения при изпълнение на задълженията си. Тъй като около вас ще цари спокойствие, ще имате достатъчно време да помислите върху бъдещите си идеи, както в личен, така и в професионален план. Очаквайте добри новини.

 

РИБИ

Днес ще сте доста разсеяни, но това няма да се отрази на качественото изпълнение на задачите ви. Ще покажете страна от характера си, която не сте проявявали. Не се притеснявайте от това, дали някой ще промени мнението си за вас. Покана за събитие ще ви зарадва. 

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?