1553

Добри сделки за Телците, романтични срещи за две зодии

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Днес ще бъде лесно за учене и ще се справите отлично с решаването на нестандартни задачи. Креативният ви подход ще ви помогне бързо да успеете, оставяйки конкурентите си далеч назад. Вашите постижения може да предизвикат завист у някого, но едва ли ще имате нови недоброжелатели.

ТЕЛЕЦ

Няма значение дали ще се фокусирате върху решаването на познати проблеми или ще предприемете нещо ново. И в двата случая ще имате късмет. Преговорите ще бъдат по-успешни, ако се водят сутринта. Някои от вас ще сключат по-добри сделки, отколкото са очаквали.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки трудностите, които възникват преди обяд, вие ще запазите доброто си настроение и оптимизъм. Някой вероятно някой ще иска да ви опознае по-добре и ще ви покани на разговор. Влиянието на положителните тенденции ще нараства с всеки изминал час. Вечерта ще е особено щедра на приятни изненади.

РАК

Днес ще сте по-склонни да надценявате възможностите си. Препоръчително е да не бързате и да внимавате при взимането на решения. Ако се съобразите с това ще избегнете разочарование и напразни надежди. Каквото и да предприемете, опитайте се да го приключите навреме. Вечерта релаксирайте в компанията на любими хора.

ЛЪВ

Сутринта нещата ще се получават по-добре, отколкото сте очаквали, затова се опитайте да приключите с максимален брой задачи. Втората половина на деня няма да е толкова ползотворна, но вечерта ще се радвате на компанията на приятели. У дома всичко ще е спокойно и няма да има причини за разногласия и спорове.

 

ДЕВА

Промените към по-добро днес няма да закъснеят. Денят ще се развие добре за тези от вас, които ще се съсредоточат върху решаването на важни въпроси. След обяд ще се появят страхотни идеи, а най-близките ви хора ще ви помогнат да ги реализирате. Възможни са парични постъпления.

ВЕЗНИ

Денят ще започне с предложение за сътрудничество, обещаващо бързо професионално израстване. Не бързайте с отоговора. Проучете добре какви са условията. Ще се наложи да се съсредоточите върху неща, които отдавна изискват внимание и да доведете започнатото докрая.

СКОРПИОН

Днес ще се наложи да имате работа с доста неприятни хора, които не са склонни на компромиси. В моменти като тези е важно да държите емоциите си под контрол и да мислите трезво. Малко вероятно е да успеете да установите нормални отношения, но сте напълно способни да избегнете конфликт. 

СТРЕЛЕЦ

Събитията днес могат да се развиват неочаквано бързо. Хората около вас вероятно ще се объркат и паникьосат, но вие ще запазите самообладание, ще се ориентирате моментално в ситуацията и ще вземете правилните решения. Много от вас ще се възползват от опита, натрупан преди време.

КОЗИРОГ

Няма да останете сами с проблемите днес. До вас винаги ще има хора, които са готови да ви помогнат. Денят е подходящ за довършване на започнати задачи и за справяне с натрупаните дребни проблеми. Също така ще бъде благоприятен за решаване на организационни въпроси и обработка на документи, свързани с държавни организации.

ВОДОЛЕЙ

Днес бъдете особено внимателни. Не се включвайте в надпревара и се опитайте да не привлича вниманието към себе си. Заложете на рутинните задачи. Денят не е подходящ за експерименти и важни разговори. Вечерта ще е благоприятна по отношение на личните отношения. Подходяща е както за приятелска срещи, така и за романтична.

РИБИ

Денят ще започне със страхотни идеи. Днес ще успеете да се справите със сложни проблеми, включително и такива, които никой не е успял да разреши. Вероятни са неочаквани предложения или покани за интересни събития. Не е изключено запознанство, което ще получи романтично продължение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?