49
Следвайте ни

Добри новини за Сашка Васева! Съпругът й вярва, че ще прогледне

viber icon

Сашка Васева ще бъде оперирана повторно, след като първата интервенция в Германия за отстраняване на тyмор в главата й премина успешно. Това разкри пред „Телеграф“ съпругът й Христо Бакърджиев, който е неотлъчно дo нея в болницата.

„Първата операция мина успешно. Част от тумора е премахната. В момента е стабилизирана и се възстановява добpe”, категоричен е Христо. На въпроса ни кога се очаква повторната операция, той отговаря: „Много ми се иска да ви кажа точна дата, но към момента не мога. И аз само това питам лекарите. Всичко зависи от изследванията и показателите, когато са достатъчно добри и тя е стабилна, ще бъде оперирана отново. Надявам се това да е най-скоро“. 

Бакърджиев сподели, че силно вярва, че съпругата му ще може да си върне и зрението. „Знаете ли, аз съм оптимист и вярвам, че ще успее да си върне зрението. Може да не е веднага, но медицината толкова бързо напредва, че след година-две, три съм сигурен ще бъде измислен лек.“

 

Той отново изказа благодарност към всички колеги, почитатели и близки на Васева, които са се отзовали и са помогнали в набирането на средства.

 

„Парите са далеч от цялата нужна сума, но аз съм благодарен на всеки, който е помогнал. Защото в Германия наистина застраховките покриват много лечения, но при най-добрите лекари трябва да се плати. Аз никога няма да я оставя, още веднъж благодаря на всички за подкрепата“, развълнувано допълни Бакърджиев.

 

Актуалната дарителска сметка за всеки, който иска и може да помогне на Сашка Васева, е: IBAN: BG86RZBB91554455289907

SWIFT/B1C: RZBBBGSF

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

dii

dii

01.11.2021 | 18:45

нали имението в Ресилово струваше милиони

Отговори
1 2
ДО МЪЖА НА ВАСКА

ДО МЪЖА НА ВАСКА

01.11.2021 | 14:43

ЩОМ ИСКАШ ДА СИ ВИП ЩЕ ПЛАЩАШ БЕЗ ДА СЕ МОЛИШ ЗА ПРОСИЯ НАЛИ СИ ВИП.НИЕ КАКВО ДА КАЖЕМ КОГАТО СМЕ НА ЗОР,ПРОДАВАМЕ СИ КЪЩИТЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...

Отговори
16 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?