3906

Добри новини за една зодия, Стрелците да не се обвързват с ангажименти

ОВЕН

Денят ще мине спокойно. Ще имате възможност да сложите в ред делата си и да намерите решение на въпроси, които отдавна не ви дават покой. Може да възникнат разногласия с близките ви, но ще стигнете до компромис, за което ще ви помогнат жизнения опит и здравия разум.

ТЕЛЕЦ

Обърнете внимание на себе си. Неочаквани подаръци, както и парични преводи, които ще се окажат по-големи, отколкото сте предполагали, ще ви зарадват. Можете да се поглезите без притеснение, но не харчете без да сте помислили поне малко. Не е ден за спонтанни покупки.

БЛИЗНАЦИ

 Денят ще ви зарадва с добри новини. Навреме получена информация ще ви позволи да вземете правилни решения. Може да се заемете с нови проекти, но се заредете с търпение. Ще трябва да мине много време, преди да видите първите успехи. Благоприятен период ще е за по-големи покупки.

РАК

Днес не всичко ще върви по план, но все пак ще е добър ден. Очаквани парични постъпления ще ви позволят да зарадвате близките си. Пътуване на близко разстояние, ще ви даде възможност да релаксирате и да съберете мислите си. Имате шанс да възстановите връзка, която по една или друга причина е била прекъсната.

ЛЪВ

Спокоен ден, подходящ за равносметка и правене на по-далечни планове. Случайно ще получите информация, която ще ви позволи да избегнете сериозни грешки и конфликти в бъдеще. По-дългото общуване с определен човек, ще ви сближи и може да прерастне в романтична връзка.

ДЕВА

Денят ще е наситен с интересни събития, неочаквани срещи и много изненади. Повече от обичайното ще бъдете в центъра на внимание, заради дълго чакани успехи. Не се възгордявайте. Очаквайте нови делови партньори и съмишленици, които с течение на времето ще станат ваши добри приятели.

ВЕЗНИ

Ден в който ще се опитате да угодите на близките си и да задоволите желанията им. Това няма да ви създаде дисконфорт, а напротив – ще ви достави удоволствие. Неочаквани гости ще объркат плановете ви, но и ще ви зарадват. Полезно запознанство ще открие пред вас нови възможности.

СКОРПИОН

Не бързайте днес. Обмисляйте всяка своя стъпка, преди да действате. Съветите, които ще получавате, не винаги ще са подходящи, така че се доверете на интуицията си. Каквото и да се случва, се опитайте да запазете спокойствие или поне да не показавате, че нещо ви притеснява.

СТРЕЛЕЦ

Определно е ден за почивка. Занимавайте се с нещо приятно и отпускащо. Избягвайте решения на сериозни проблеми. Ако обсъждате с познати общи планове, постарайте се да не давате обещания и да не се обвързвате с ангажименти. Днес бъдете внимателни за ценните си вещи и документи.

КОЗИРОГ

Отличен ден за комуникации. Всичко, което ще чуете днес, скоро ще се окаже полезно. Ще имате възможност да се запознаете с хора, които в бъдеще ще ви бъдат партньори. Струва си да се видите и със стари познати. Винаги ще има какво да обсъдите и за какво да поговорите с тях.

ВОДОЛЕЙ

Днес е по-добре да се занимавате с по-леки задачи. Ангажираността ви напоследък е доста висока и имате нужда от време да обмислите някои неща спокойно. Обърнете внимание на здравето си. Липсата на сън, не ви се отразява добре. Общуването с приятели, ще ви донесе много позитивни емоции. 

РИБИ

Днес ще имате възможност да направите полезни неща, както за себе си, така и за другите. Много от тях ще ви се сторят доста по-леки, отколкото сте очаквали. Често ще ви се налага да рискувате, но това не трябва да ви плаши. Идеите ви са добри, а и околните ще ги подкрепят.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?