Следвайте ни

Днес внимание ще изисква всяка работа, свързана с пари

В петък може да развихрите фантазията и да организирате различни интересни срещи и събирания.

Не е задължително да имате повод, но ако търсите такъв, бързо ще го намерите. Днес отделете повече време за хората, които ви приемат за приятна компания или ви обичат. Среща или разговор с приятел роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще ви зареди с интересна и полезна информация. В петък внимание ще изисква всякаква работа, свързана с пари (особено ако работите в сферата на финансите). Мнозина ще имат очакване да получат важна новина, потвърждение или покана, но вероятността това да не се случи точно в петък е твърде голяма.

Днес бъдете внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, тъй като ще останете с усещане за неискреност, неизказани откровено неща, манипулативност и др. 

Овен

Днес ви очаква пъстър ден. Ще имате от всичко в излишък - емоции, любов, работа... Опитайте се да сте ефективни във всяка една сфера.

Телец

През този ден ще изпреварвате събитията. Бъдете една крачка преди всички и това ще ви осигури огромно предимство пред останалите.

Близнаци

Днес може да научите последни важна новина. Съсредоточете се върху важното и планирайте действията си, а не таете обида.

Рак

Днес ще бъдете по-чувствителни от обикновено. Важно е да сте наясно какво биха причинили вашите изблици, ако си ги позволите.

Лъв

Днес ще ви е трудно да отпъдите дадена емоция. Може би не трябва да го правите, а да я изживеете подобаващо.

Дева

През този ден може да си позволите да останете на заден план. Това ще ви осигури спокойствие и време за размисъл, колкото ви е необходимо. 

Везни

Днес ще отгатвате с точност намеренията на другите. Спокойно може да действате според усещанията си и да изпреварите конкурентите си.

Скорпион

Това е ден за постигането на възвишени цели. Противопоказен алкохолът. Бъдете внимателни и при прием на лекарства.

Стрелец

Това е ден, в който няма да загубите нищо, ако стоите на заден план. Начинанията не са подходящи. Намалете активността.

Козирог

Очаква ви успешен ден във всяко едно отношение. Сега е моментът да атакувате смело и да се изявите с пълна сила и размах.

Водолей

Денят предполага множество успехи. В работата ще сте ценени, в любовта ще има взаимност. Ще постигнете целите си.

Риби

Днес може да имате някои противоречия с важни за вас хора. Ще преодолеете препятствията само с много дисциплина.

https://www.dunavmost.com

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?