Следвайте ни

Днес е най-мощният ден от месецa, вижте защо

viber icon

До 19:47ч сме под влияние на 14 лунен ден. Това е най-мощният ден на лунният месец. Денят е добър за начало на важни дела (след 10:13ч). Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Дори да сте почивка, не се препоръчва да стоите у дома пред скучните телевизионни предавания, а да отидете на разходка, да отпътувате до някъде, да се отдадете на развлечения, пише НовиниБГ.


Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Добре е да се започнат някакви добри дела. Всичко, което се захване сега, ще има успех. Възможно е да се изпита тъга, меланхолия, но тези чувства ще са краткотрайни.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Ако се появи стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.


Лунната енергия постъпила в организма трябва да се използва. Ако не го направите, можете да си навредите. Не се надявайте, че неизползваната енергия ще остане като запас. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Препоръчва се в този ден да има очистване на всичко – дома, но най-вече на тялото – чрез миене, водни процедури, сауна, клизми. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки.

Отношения – Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, но ако има подрастващо поколение в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат днес да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им ще е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

За мъжете е специален ден. Девойка или жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден могат да бъдат покорени, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то можете да сложите кръст на тези отношения. Това е последният ви шанс да опитате. Ако не започнете днес романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.

Подходящо е за подстрижка. Тя не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.

В 19:47ч започва новият 15 лунен ден, който ще продължи до 20:51ч на следващия ден.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай