2374
Следвайте ни

Джулката сипе огън и жупел за развода, но отговорът на Илиян ще ви изненада СНИМКИ

viber icon

Вече седмица отекват в публичното пространство обвиненията на Джулиана Гани към все още законния ѝ съпруг Илиян Найденов. Ако сте пропуснали, припомняме набързо: заминавайки във Франция, Джулката се сдобива със скандални чатове, показващи, че половинката ѝ кани на интимна среща непознато момиче. Това е достатъчно за моделката, за да обяви раздялата ѝ с Илиян, като заявява, че ще подаде документи за развод, след като се прибере в България. Тя многократно опредили Илиян за предател и сподели, че връщане назад няма.

Илиян обаче близо седмица запазва мълчание по темата. Последната му публикация в Instagram е селфи с котарак, а в сторитата си споделя резултати от клиенти, отслабнали с неговата диета. Един цитат обаче ни накара да повдигнем леко вежда:

Познавайки добре онлайн присъствието му, знаем, че Илиян в никакъв случай не е от онези инфлуенсъри, които споделят мъдри мисли просто така. За каква обаче смелост говори, не знаем. Въпросът вероятно е друг - смелост, проявена от кого? Тоест кой е слушащият - той или Джулиана. Защото просто няма как споделеното да е посветено на събитията от последните седмици, пише Hot Arena. 

А в сторита си Джулиана продължи да споделя мисли, съобщения от последователи и мемета, посветени на събитията от последната седмица. Като това например:

"Каквото е трябвало да стане-станало е! Няма нужда да се връщаме отново и отново. Да говорим за това. Нека се оставим на приказката, наречена ЖИВОТ и тя ще ни отнесе на места, за които не сме и подозирали", мъдра е под провокативната снимка Джулката. 

Коментари (6)

ХЕМОРОИД

ХЕМОРОИД

11.11.2021 | 20:14

Таз в лице прилича на възпалени хемороиди

Отговори
0 0
Ивана

Ивана

11.11.2021 | 15:21

Тази/или този/ циганка ли е. Много грозна бе хора и защо ни занимавате с глупости.

Отговори
3 0
Митко митев

Митко митев

11.11.2021 | 13:56

На кого му пука за тази разпоретина защо занимавате хората такива като джулианата черната Злата русата Златка и подобни боклуци изобщо не трябва да ги показват за да не се учат младите момиченца на курваджалък

Отговори
12 0
Ди6

Ди6

11.11.2021 | 07:49

Това е кога няма морал

Отговори
7 0
Сис

Сис

10.11.2021 | 22:59

Момче бягай от този или тази.Неразбирам

Отговори
9 0
Гост

Гост

09.11.2021 | 09:59

Гани е една ненаситна жена, на която мъжете омръзва бързо и ги сменя един след друг. Илиян да не съжалява, защото покрай Гани стана известен, иначе никой не го знаеше.

Отговори
23 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?