71

Джулиана Гани проговори за връзката на бившия си с Александра от "Ергенът"

Джулиана Гани се наслаждава на лятото, морето, любовта и всичко хубаво около тези три неща. Въпреки това намери малко време между коктейлите на морето, за да отговори на някои въпроси на своите последователи. А един от тях беше: какво мисли за факта, че Александра от "Ергенът" я имитира.

 
 

Ако сте пропуснали, Александра се оказа близка приятелка на Илиян, бившият мъж на Джулиана. Според някои публикация дори двамата са нещо повече от просто приятели и именно затова и Джулката трябваше да коментира какво мисли за въпросните "имитации".

 

Оказва се, че Джулката дори не е забелязала, че Александра я копира.  Нещо повече, по думите ѝ такова нещо няма. Но впечатление прави, че моделката веднага се сети за коя Александра става въпрос, пише vbox7.com. 

Що се отнася до връзката на Джулката с Илиян, тя сподели, че е усетила, че краят е дошъл доста преди неговия официален край, но е търпяла заради детето им. "Бях изгубена в тази връзка, месеци съм го мислила, стоях заради сина ни", сподели тя. 

Тя също се определи като добра актриса, която е живяла немалко време в театър. Отново в името на малкия Давид, пише show.blitz.bg..

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пловдив

Пловдив

27.07.2022 | 16:42

Жулка лепни и една силиконка да орига три дни на синтетика или просто я убии с вонята си.

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?